Nazbierałaś niezłą kolekcję. Ciekawy jestem jak duże rosną Fitoni. Przymierzałem sie kilka razy kupić ale nikt mi nie mógł udzielić bliższej informacji. Czy te gałązki są sztywne czy większe przewieszają się.
Januszu Fittonia z tego co wiem osiągają wysokość do ok. 25-35 centymetrów. Teraz mają sztywne gałązki ale nie wiem jak będzie gdy urosną większe bo ja mam malutki te roślinki. Dobrze się prezentują z większymi roślinkami w doniczce. A i lubią zraszanie. Według mnie warto je mieć bo są naprawdę piękne.
Andziu co Ty robiłaś ,że złamałaś taką ładną roślinkę Kochanie to jest taki sam kwiatek jak mój ten co dostała ,prawda ( nie mam głowy do nazw )Twój jest bardzo ładny pierwszy raz widzę taki kolor
Ja dostałam od Ewy *Ewik * jest bardzo malutki , ale to i tak sukces że jeszcze rośnie bo ja zawsze niszczę te kwiatki . Ewcia dała mi z serducha , oj lecę zobaczyć co u niej
Mam nadzieję ,że teściowa dała tez z całego serca piękny jest
Witaj Marzenko.
Na różowo-biało albo cały różowy Ale dokładnie to nie wiem bo Teściowa miała dwa i nie wiem którego mi dała W każdym bądź razie któryś z tych kolorków.
Dziękuję