Witajcie kochani
Jestem od paru dni a może już tygodni bardzo obolała i w dzień i w nocy ,i tak naprawdę tym zmęczona.
Pomimo to wczoraj był piękny dzień i bardzo fajnie mi się pracowało na "Starej górce"Wbiłam paliki na pomidory ,podwiązałam piwonie troszkę poradłowałam tę zasuszoną gliniastą glebę i zagrabiłam obie części działki,ale już czułam wczoraj że nie mogę chodzić to dzisiaj ,kosciółek,obiadzik i regeneracja
Aniuszukałam po moich zapiskach nazwy powojnika ale nie znalazłam ,mam go już dobrych parę lat ale nie mógł się zabrać do rośnięcia,teraz troszkę ruszył może dlatego że dostał nową krateczkę to się udobruchał.Prawdopodobnie kupiony na rynku to nie zapisałam bo nigdy nie ma pewności co z tego wyjdzie a takie z szkółek fachowców raczej zapisuję ten rosnący przy róży bardziej fioletowy,też nie mam nazwy,rośnie jak najęty a ten ładniejszy to jakiś hrabia się trafił.
MałgorzatoTeż tak chciałam zrobić jak ty z tymi zdjęciami ale tyle jeszcze nie umiem,z telefonu nawet zdjęcia mają wyrazisty kolor ,ale nie potrafię zgrać tylko kwiatów ,ściągam wszystko z telefonu a to nie potrzebne ostatnio syn mi już robił jakąś konfiguracje i miały zdjęcia być na tym nowym ,a ja zaglądam a tam folder pusty,jutro będzie mój informatyk to go znowu dorwę tylko to ciągle zagonione

ciągle coś naprawiają z ojcem.
Loki witaj ten stary to laptop po synu ledwo dycha ale tam mam jeszcze wszystko opanowane a tutaj inny program wszystko inaczej chodzi,jeszcze nie do końca sobie radzę a syn też chyba dopiero stopniowo poznaje ten komputer.
Dawidzieśniadki to te gwiazdki ?mam ich dużo w różnych miejscach to jedyne kwiatki które są pomimo mojej niedelikatności przy plewieniu.

Dziękuję za miłą ocenę,Ta stara górka i te zarośla to wszystko było niegdyś pod domem a że koło domu jest mało miejsca to przesadzam tam i jak stwierdził mój sąsiad robi mi się arboretum,prywatne.
Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa i że zagościliście do mnie ,i za cierpliwość do mnie bo nie zawsze odpowiadam w porę ,bo jak wpadnę w ten mój buszsz...to przepadam na dłuższy czas.Wszystkim życzę szybkiego uregulowania pogody ciepłych dni nie grożących przymrozkami albo innymi groźnymi aurami,a przede wszystkim dużo zdrowia żeby nasze wysiłki nas cieszyły i innych,bo ktoś to ogląda i jak tylko się podoba to myślę że ma przyjemność.

tuptam jak to mówi mój wnusio na wasze ogrody