Basiu może konkurencja Ci ptaszki podkrada, może sąsiedzi lepsze rzeczy dali do karmników

U mnie ruch codziennie i dzisiaj zakupiłam nowe worki. Niestety słoninka jest teraz taka cieniutka jak wstążeczka i nie ma ze skórą więc po powieszeniu szybko spada
Mam nadzieję że zakupy nie zawiodą...zawsze mam taką nadzieję, ale bywa różnie
Elżbietko kury to dinozaury i są wytrzymałe. Zaczynałam od drewnianego kurnika kupionego na Al.. i służy do dzisiaj, a mieszkają w nim kochiny z dziećmi

Po paru latach wybudowałam kurnik też nie ogrzewany jedynie ocieplony styropianem, który został z ocieplenia domu. Tu mieszkają typowe kury nioski. Jedne i drugie kury mają się dobrze

Zakładałam, że będę kupować na wiosnę 5 kurek a późną jesienią

, ale czego my nie planujemy a życie pisze własne scenariusze
Zegar zawsze mi się marzył i podobał mi się u Marysi mar...mam i ja!
O tak mieszkam w pięknym miejscu
Iwonko zasypało ale dzisiaj trochę jakby sklęsło, nie topi się ale wierzchnia warstwa już nie taka puszysta

Pierwotnie w koszyku miałam więcej, ale potem zaczęłam rezygnować aż doszłam to niezbędnego minimum

te hortensje mi się tez podobają i ciekawa jestem niskiej ostróżki. Nie wiem czy tą limonkę nie posadzę w donicę i na zimę do domu
Lisico zaiste mieszkam w miejscu pięknym i wybranym
Dolina Bolechowicka jest osiągalna raczej rowerowo niż
per pedes , ale nie wybrałam się w tamte strony odkąd tu mieszkam. Bliżej mam dwie wspaniałe doliny Będkowską (zejście po drugiej stronie ulicy) i Kobylańską. Ta jest dalej, ale za to trasa bardzo łagodna. Dla Cyklistki byłby to raj!
Proszę zdjęcie z innej strony, ale mało ciekawe, bo w tle zabudowania gospodarcze sąsiadów

i jak wracałam już zapadał zmierzch.
Iwonko widzę że statycja połechtała Twoje ogrodnicze serduszko

może da się podzielić? zobaczymy jak przyjdzie. Owszem doczekać będzie trudno i wszystko pewnie będzie na raz

Muszę jeszcze w marcu podjechać do takie starej krakowskiej szkółki i kupić coś żeby ja podtrzymać. Kiedyś o niej pisałam, a spotkałam tam niesamowitych ogrodników!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 36&start=0
Lucynko to dawaj zeznanie co zamówiłaś i czy teżz tam czy gdzie indziej
Nic nie usuwaliśmy więc musiałaś kliknąć nie w ten kliczek co trzeba
Moja firma ma tylko płatność przy odbiorze więc pewnie się wyda, ale ja jestem już osobą niezależną. Zresztą nie raz zamawiałam

Miłego wieczoru i idę do Ciebie szukać informacji o zamówieniu!
Może coś kolorowego wkleję! spodobała mi się u Beatki Juni kolorystyczna układanka i też sobie tak zrobiłam
Miłego wieczoru!