Witam Walentynkowo
Na wstępie pochwalę się moją walentynką z której jestem b.zadowolona, wiadomo Walenty był prowadzony do kasy trudno bowiem wymagać aby wiedział co kupił
bejsonki84 Werka super podpowiedz, że bedę zadowolona z Schone Koblenzerin, a przy okazji powiedz jakie ona ma duże kwiaty bo z tego co widziałam to ok.4-5 cm. Pytam bo forumka
mimoza55/Wandzia też dopytuje.
Ilmenau kupiłam w czeskiej szkółce dzięki jednej forumce ale zapytaj u naszej Glori Dei/Ewy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p5744122
A gdzie masz ogródek, nie oszczędzaj go czy tak czy nie i tak go podepczemy i znajdziemy kluczyk w wiadomym miejscu, proszę szybko podaj gdziue go ukrywasz?
kogra Grażynko trochę się nazamawiało a jak zawsze mówimy szlaban, szlaban ale na poprawienie samopoczucia najlepsze zakupy prawda?
Obiecałam moje wysiewyI:
pomidorki, ogórki i cuś tam jeszcze
Jakuch Jadziu otwieram już wrota

Twoja wiedza i selekcja, wyszukiwanie nowinek jest wprost bezcenna trudno za |Tobą nadążyć wprowadzasz ciągle takie nowości różane a Amelie ciągle doskonalisz wiadomo

dla niej zajęte.
maniolekMariusz ciekawa jestem jak te murarki u nas się zadomowią oby było ok to roślinki odżyją, wpadnę do Ciebie będziemy wspólnie pilotować nasze pszczółki.
[mimoza55/b] Wandziu o róże Schone Koblenzerin zapytałam Werkę ona ja ma ja dopiero kupiłam, może zdradzi gdzie ma ogródek to pobuszujemy u niej.
maska Marysiu Ascot u mnie wystartował dopiero w trzecim sezonie tez stał w miejscu, a |Ilmenau naprawdę warto ją mieć za kolor, zdrowotność i kwitnienie, wprost cudowny dywan. Spotkałam się też, że Ilmenau prowadzona jest jako pnąca, puszcza fakt w jednym roku długo ok.1 m pędy.
Nieco wspomnień