Moje róże i nie tylko

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje róże i nie tylko

Post »

Aniu widzę, że zaszalałaś z zamówieniem :) będzie co robić na wiosnę :) ja też w tym roku mam pszczółki od Krysi i zakładam swoją pszczelą rodzinę :;230 Trzymam kciuki, żeby wszystkie roślinki się przyjęły i pszczółki się osiedliły :) ;:215
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu :wit te maleństwa przetrwają do wiosny ;:86 już wyobrażam sobie i słyszę jak brzęczą , koncertują wśród kwiatów ;:74
Aniu jak duże kwiatki ma róża Schone Koblenzerin :?: ;:3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu jakie śliczne róże pokazałaś, Ascot mam ale niewielką bo coś nie może wystartować, ale Ilmenau mnie uwiodła ;:215
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Piekne róże zamówiłaś, szczególnie Lizz wzbudza mój zachwyt. Trzymam kciuki za wszystkie nowozamówione!
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Aniu no to będzie u ciebie i kolorowo i pachnąco, także brzęcząco ;:173 Byle pogoda dopisała ;:215
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Witam Walentynkowo ;:233
Na wstępie pochwalę się moją walentynką z której jestem b.zadowolona, wiadomo Walenty był prowadzony do kasy trudno bowiem wymagać aby wiedział co kupił ;:306

Obrazek

bejsonki84 Werka super podpowiedz, że bedę zadowolona z Schone Koblenzerin, a przy okazji powiedz jakie ona ma duże kwiaty bo z tego co widziałam to ok.4-5 cm. Pytam bo forumka mimoza55/Wandzia też dopytuje.
Ilmenau kupiłam w czeskiej szkółce dzięki jednej forumce ale zapytaj u naszej Glori Dei/Ewy

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p5744122

A gdzie masz ogródek, nie oszczędzaj go czy tak czy nie i tak go podepczemy i znajdziemy kluczyk w wiadomym miejscu, proszę szybko podaj gdziue go ukrywasz?

kogra Grażynko trochę się nazamawiało a jak zawsze mówimy szlaban, szlaban ale na poprawienie samopoczucia najlepsze zakupy prawda?
Obiecałam moje wysiewyI:
pomidorki, ogórki i cuś tam jeszcze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jakuch Jadziu otwieram już wrota ;:180 Twoja wiedza i selekcja, wyszukiwanie nowinek jest wprost bezcenna trudno za |Tobą nadążyć wprowadzasz ciągle takie nowości różane a Amelie ciągle doskonalisz wiadomo ;:167 dla niej zajęte.

maniolekMariusz ciekawa jestem jak te murarki u nas się zadomowią oby było ok to roślinki odżyją, wpadnę do Ciebie będziemy wspólnie pilotować nasze pszczółki.

[mimoza55/b] Wandziu o róże Schone Koblenzerin zapytałam Werkę ona ja ma ja dopiero kupiłam, może zdradzi gdzie ma ogródek to pobuszujemy u niej.

maska Marysiu Ascot u mnie wystartował dopiero w trzecim sezonie tez stał w miejscu, a |Ilmenau naprawdę warto ją mieć za kolor, zdrowotność i kwitnienie, wprost cudowny dywan. Spotkałam się też, że Ilmenau prowadzona jest jako pnąca, puszcza fakt w jednym roku długo ok.1 m pędy.

Nieco wspomnień

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu u Ciebie wszystkie róże w rozmiarze XXL, przecudne, a różane przejście powala na kolana. Powiedz mi jakie róże posadziłaś przy nim. Marzy mi się taki różany tunelik.
Moja Lustige w zeszłym roku słabo kwitła, Twoja piękna, mam nadzieję, że się w tym roku zrehabilituje i będzie taka piękna jak Twoja.
Wydaje mi się, że widziałam u Ciebie Barock, jak ona się sprawuje, miałam na liście i chyba niepotrzebnie ja skreśliłam ;:145
Walenty się postarał ;:215
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

ANUSIU super wynalazek dla wiszących pomidorów .Wiadomo Walenty tylko portfelem poruszył przy kasie :;230 Trzeba by było się rozejrzeć za takim ustrojstwem.Anusiu czy ten wielkolud to Kapitan ;:202 bo strach się bać bo ja wciąż się zastanawiam ,żeby w miejsce Maritima przy pergoli właśnie posadzić Kapitana póki jest mały to zbytnio nie ucierpi
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
bejsonki84
200p
200p
Od: 7 maja 2014, o 11:09

Post »

Dziewczyny, na razie nie mam wątku, jeszcze nie jestem na to gotowa :oops: . Na razie zbieram siły (psychiczne ;:306 ).
Schone Koblenzerin - nie mam jej zbyt długo, bo kupiłam w doniczce w poprzednim sezonie późną wiosną. Kupiłam ją przypadkowo, bo byłam w okolicznej szkółce aby zobaczyć co tam mają. Przechodziłam akurat obok tej różyczki, wtedy miała same pąki, jeszcze nie kwitła. No i zwróciłam na nią uwagę, bo nigdy nie widziałam takiego ogromu pąków na takiej małej, doniczkowej różyczce ;:oj. Trochę kojarzyłam jej nazwę i wzięłam w ciemno ;:108 .
Kwiatki ma faktycznie nieduże, ale mi to nie przeszkadza, bo jest ich dużo i trzymają się tygodniami. U mnie stała w tej nieszczęsnej, małej doniczce całe lato w bardzo słonecznym miejscu i ciągle wyglądała świeżo. Drugie kwitnienie miała trochę skromniejsze, zdrowa cały sezon. Super różyczka
http://forumogrodniczezeza.pl/index.php ... oblenzerin
Pozdrawiam Werka
Po­cie­szam się myślą, że zwierzęta ni­jakiej świado­mości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zroz­paczo­nych is­tot na świecie.
Wisława Szymborska
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Niezłe te wschody ;:224 .
Zastanawiam się czy ten ogórek to jakiś specjalny czy nasza odmiana, znasz ją może ?
A jak Aurija, znalazłaś nasionka ?
Różyce jak zawsze obłędne i gigantyczne, ciekawe jak przezimowały i co pokażą w tym sezonie.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Aniu, mam Schone Koblenzerin od dwóch sezonów. To bardzo zdrowa, fajna różyczka. Kwitnienie zaczyna nieco później niż inne, ale za to jak zacznie, to skończyć nie może :;230 Kwiaty są małe, ale śliczne i jest ich bardzo dużo. Jak znajdę jej zdjęcie to wrzucę u siebie ;:108
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Kochani wpadłam na chwilkę pozniej odpowiem i wpadnę do Waszych ogródków, za oknem cudne słoneczko, w nocy mróz jadę na działkę zobaczyć, pozostawiam moje wspomnienia ze ściany różanej, tak to już tylko wspomnienia ale o tym trudno mi mówić, pomijam milczeniem

Barock, Elfe, Maritin, That,s Jazz
Obrazek

Alhymist, Veltava, Kaptain Howayrd
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45

Post »

Aniu ;:oj ;:oj ;:oj , ale dałaś po oczach, niesamowity widok ;:oj ;:oj . Zainspirowałaś mnie kochana ;:180 ;:180 ;:180 . To się nazywa uczta dla zmysłów ;:224 ;:224
Elfe, Kapitana mam, Barock, Bajazzo i Polka mi dojdą, muszę koniecznie pomyśleć nad aranżacją ;:215
Aniu gdzie się kupuje takie cudo jak Veltava?
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Ależ piękne widoki ;:oj szczególnie ostatnie zdjęcie ;:167
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Aniu pięknie u Ciebie jak zawsze :P Pomidorki zwisające wyglądają super! Ciekawe czy będą rosły równie dobrze jak w ziemi :) siewki pięknie rosną ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”