Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Jolciu kochana ależ pięknie i kolorowo u ciebie.
Ty pewnie biedulko toczysz sie z pracy do domu ,ale juz nie długo ,bedzie cieplej i łatwiej .
Wszystkiego dobrego ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Agnieszkoniestety nie wiem nawet nie pamiętam czy mam ją z odzysku czy sianą ale to już ze 3-4 lata tylko się nie rozrasta chyba jaj ta ziemia zbytnio nie pasuje jak większości roślinek zresztą posadziłam i nie zwracałam zbytniej uwagi na nazwę.Jak ktoś zaglądnie może potwierdzi diagnozę chyba masz rację ja zbytnio się nie znam często coś sieję , sadzę bo mi się po prostu podoba a potem się okazuje że roślince tu źle albo coś się zbytnio rozrośnie to przesadzam dlatego mój ogród "kalejdoskop" a może powinno być ogrodniczka hop-hop. :;230
Pioniucięszę się że ci się troszkę podoba zbyt nudno mi było i tak chciałam się zachłysnąć kolorami a że nie wiele ich mam to niektóre się powtarzają może w tym roku pogoda dopisze i będzie więcej.Niestety takich piękności jak u ciebie to się nie dorobię.Muszę inwestować w dzieci.
Ewcia zgadłaś dokładnie wtedy wracałam z pracy ,dzięki że pocieszenie ,wiosna to pewnie nadejdzie nie długo ale żeby przestać się toczyć z pracy to do67 mamy czas. :;230 ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jestem z pracy idę sobie zrobić herbatkę ziołową i pogadam z wami, o ogrodzie na razie się nie da za mokro może w poniedziałek będzie lepszy dzień,zaczynają mi wychodzić kolejne siewki ciekawe tylko w co ja przepikuję w tamtym roku wyrzuciłam mnóstwo małych doniczek bo mój mężulo się wnerwił że bałagan :twisted: ;:223 ;:223
safe
50p
50p
Od: 11 wrz 2011, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chyba Ci wzrośnie spożycie jogurtów i tym podobnych "doniczkowych" specyfików ;)
To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
Winston Churchill
Ogródkowe chwastowisko
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jolu,ja nie mam cierpliwości na pikowanie i dom wielodoniczek posiałam po kilka nasion,żeby nie pikować.Mimo tego myslę,że niektóre będę musiała niestety.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gosiu ja też z cierpliwością jestem na bakier ale większy problem mam z miejscem na te pikowane ,tak jak Safe mówi[ niestety nie znam imienia] teraz będę miała parcie na jogurty i naczyńka się znajdą ale muszę wykombinować jakiś regał żeby były do światła [stary mnie zabije] :;230 :pogon
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Jolu, ja jogurciki kupuję od dłuższego czasu, śmietany w małych kubkach też ostatnio znajdują uznanie :lol: . Regał podkradnę M. z garażu, taka 60-ka będzie w sam raz ;:224 :;230
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agatko jak miło cię witać mnie też się marzy taka 60-tka ale mój mąż nie jest taki dobry jak twój w ogóle nie ma regału :;230 muszę coś innego wykombinować bo gotowce to jest mnóstwo roślinek a mebli jak bym nawet chciała też nie mam do rozbiórki muszę spytać "Amatorki" ona ma szalone pomysły. ;:138 ;:1
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

:wit kiedy wyruszasz z aparatem na łowy wychodzących roślinek z ziemi? :wink:
Zapraszam
Ogród Marty_S
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Martunia aż mnie korci ale właśnie zasypało świeżym śniegiem chyba że nie dosypie to jutro mam wolne i postaram się zmierzyć z twoim zapytaniem cieszę się że jesteś ;:138 ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Byłam na zwiady na "Starej górce" i wokół domu niestety śniegu pełno i jeszcze dosypuje ale na pewno nic się nie wybija może i dobrze jeszcze by zepsuło w końcu jeszcze cały marzec przed nami.Zobaczyłam tylko ślady zajączka ,kota i coś wylazło z norki w przyszłym oczku zatoczyło pętlę i chyba weszło z powrotem do dziurki myszka albo myszorek bo bardzo malutkie łapki miało.Tak że jutro nie ma się po co wybierać wiosny nie zobaczę :evil:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu,u mnie trochę się wybija,ale jest przymrozek,co chwilę snieg sypie.Byłam dzisiajw ogrodzie,wszystko takie zgniłe,mokre i na razie nie ma przyjemności w obcowaniu z naturą.
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hej Jolcia :wit właśnie wróciłam z pracy i jestem skonana jak nieboskie stworzenie ,dziś szybko lulu ;:19
Ciumki , juz coraz blizej do wyjazdu :tan
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Właśnie że dosypało i nie widać nawet tych dzisiejszych moich śladów trzeba trochę spasować z tymi wiosennymi zapędami do tego siewki na połowę mi nie wzeszły więc zbyt kolorowo nie będzie bo w gruncie to mi ani tyle nie wschodzą.A tam będzie co będzie zrobię co będę w stanie może lepiej wyjdzie okazyjnie niż planowane na razie Gosieńko postanawiam żyć co dzień przyniesie a jutro się kuruję bo znowu mnie duszności złapały ale mam leki.
Pozytyw na dzisiaj byłam w domu i nie umordowałam się pracą a zrobiłam pierożki z jabłuszkami a ty co porabiasz?
O przypomniało mi się że coś muszę jeszcze zrobić lecę Gosiu zaraz wracam :wit ;:65 ;:196
Ewcia to skarbie odpoczywaj ;:19 niech ci się wiosenka pogodna, słoneczna przyśni ;:3 ;:79
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przyniosłam sobie dzisiaj wodę ze studni i będę nią spryskiwała siewy,bo może nie służy im chlorowana z kranu.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”