Storczyki Katarzynki cz.II

Zablokowany
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Storczyki Katarzynki cz.II

Post »

Monia jakbym była sama to chyba by mnie musieli wyprosić , bo pewnie bym tam stała do zamknięcia .I tak kilka okrążeń zrobiłam dookoła storczyków ,już widziałam znudzenie w oczach męża :;230 i już nie chciałam przeginać . Zaprosiłam mężusia na szarlotkę na ciepło i jakoś mi wybaczył to latanie koło tych cudnych kwiatuszków :D
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ach, jak pięknie.... ;)

Szkoda, że nie Będziesz mogła być w Krakowie. Może następnym razem się uda spotkać w większym gronie ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Justynko ja już nie planuję bo jak planuję to mi nie wypala :roll: ale mam nadzieję że kiedyś się uda i spotkam się z Wami :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Wiolu oj tak i jestem szczęśliwa że mam takie cuda pod nosem ;:109
Awatar użytkownika
Wioleta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lis 2007, o 18:17

Post »

Ja z kolei mam nadzieję również w tym roku wybrać się do łańcuckiej storczykarni. W sumie mam do niej niecałe 100km :P
Awatar użytkownika
marwes
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2010, o 09:50

Post »

Kasiu pozazdrościć mile spędzonego dnia na oglądaniu storczyków. Cudne fotki. ;:63 ;:224
Wiesz te nasze drugie półówki tak mają jęsli ja zbyt długo stoję lub kręcę się wokół storczyków do widzę marsową mine i dąsy na twarzy ale odwiedziny galerii i wszystko już jest dobrze. Ale ja się wtedy męczę... :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
trzysta
50p
50p
Od: 31 sie 2010, o 07:29

Post »

Ojejku, jakie sabotki ;:167 Miałam podobnego do tego drugiego, ale zdechł, do tej pory mam wyrzuty sumienia :(
Za to mogę się pochwalić ukochanym, wcale nie marudzi i czasem nawet wysyła mi zdjęcia kwiatków zrobione w jakimś supermarkecie albo w plenerze - słodkii :)
Powiedz Kasiu, czy w palmiarni prowadzą jakąś sprzedaż? Coś ciekawego można spotkać?
Pozdrawiam, Agatka
Awatar użytkownika
Anno
500p
500p
Od: 24 paź 2010, o 20:50
Kontakt:

Post »

Ładne ;:138 Rzeczywiście, ta psia vandowata jest fajna :P
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Mareczku jest na to sposób :D wiem coś o tym bo jak idę z moimi koleżaneczkami polatać po sklepach ,to najpierw ja z nimi się męczę no może nie męczę (powiedzmy że doradzam) a na koniec one za mną na storczyki .Mam duże centra handlowe i w każdym jest market ogrodniczy .Więc ja tam jak ryba w wodzie .I taki mamy układ :wink:
Agatko w palmiarni jest sklepik i można kupić tu różne storczyki hybrydki jak i botaniki .Poniedziałki palmiarnia i sklepik nieczynne .
Szkoda że Twój sabotek w krainie wiecznego kwitnienia już jest ,ale człowiek się na błędach uczy może jeszcze kiedyś będziesz miała takiego .Mężuś zdjęcia przysyła a czy storczyki kupuje :wink: ?
Aniu prawda że pieski :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

O to maleństwo musi być i trochę trzeba by poczekać na kwitnienie a niema jak kwitnące :wink:
Awatar użytkownika
akwarybka
500p
500p
Od: 23 maja 2010, o 01:00

Post »

Zazdroszczę wspanialej wycieczki i wrażeń :wit Piękne kwiaty ;:138 Jako, że ja akwarystka jestem, to zazdroszczę widoku ''rybek''. Gurami olbrzymie przy karmieniu; to musiało być widowisko :)
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Oj widzisz Basiu Ty akwarystka to od razu mam nazwę fachową rybek .Wiedziałam że gurami ale zabrakło mi że olbrzymie .Tak ,tak to był widok ,dostały marchewkę i zielony groszek. One za jednym wciągnięciem po kilka tych groszków pochłaniały a z nimi pływały kosiarki te się tak mordowały żeby choć trochę groszka skubnąć . W naszej palmiarni różne rybki pływają ,ale te najwdzięczniejsze do fotografowania ,jakby pozowały :D Naprawdę miło spędzony czas .
Awatar użytkownika
akwarybka
500p
500p
Od: 23 maja 2010, o 01:00

Post »

No to superowe widowisko :D Kosiarki vs. Odkurzacze :;230 Gurami pewnie celowo pozowały. Nie żartuję; im większe ryby tym inteligentniejsze albo bardziej ludzkie, co niestety w przypadku mojej samicy pielęgnicy ramireza nie jest zaletą... To strasznie wredna wiedźma... Dobra koniec tych rozmów akwarystycznych, czas na storczyki :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Basiu no przy okazji storczyków można ciekawostek z życia ryb się dowiedzieć :wink: .
Joane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2009, o 23:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Kasiu, prześledziłam Twoją drugą część.
Pięknie prowadzisz swoje storczyki.
Miniaturki urocze.
Spodobała mi się Twoje nadawanie im imion. Uśmiałam się do woli.
Dalszego powodzenia w uprawie.

Wycieczka do Palmiarni ciekawa. Dzięki za tych kilka fotek. :D
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”