Mój ogród Sylwia_sirena

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród Sylwia_sirena

Post »

Sylwio witaj. :wit . Jak tam na działeczce, kwiatki widzę mają się świetnie. Szkoda że znów pogoda nie najlepsza. A może i dobrze bo twoi sąsiedzi w domu siedzą a nie po twojej działce hasają .. :;230 . Ja także w domu...czekam na lepsza pogodę. ;:108
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Cóż nam tak przepadłaś :cry: ?
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 11:52

Post »

Imwsz byłam tylko miałam mało czasu bo jak urlop to się trochę robi na działeczce.
Zeniu witam , byłam trochę na działkach nawet cię szukałam ,bo ze zdjęć widać że działka mi znajoma , ale nie znalazłam. Może ty mnie szybciej znajdziesz mam numer 909.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio...pięknie jeszcze ci kwitnie clematis. Mam pewnie taki sam ale u mnie już końcówka kwiecia. Dalie także bardzo ładne, tyle kolorów i jakże pięknych. ;:138 . Przesyłam ;:196 i życzę ;:3
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

:wit wczorajsza wizyta na działce była miła poza tym że było zimno.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

:wit Wczoraj byłam w NOMI po lampki na działkę do kuchnii ,a przywiozłam oprócz lampek 2 nowości była jeszcze jedna bardziej czerwona ale wybrałam tylko 2 .
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zakochałam sie w żurawkach i to dzięki forum. Kolory i wzorki liści to bajka i jeszcze do tego kwitną kwiatkami ;:138 Fajowskie sobie kupiłaś ;:63 . Ale powiedz mi co to za roślinka na 4 zdjęciu od góry?
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

wklej zdjęcie a powiem o co chodzi , czy ????
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

te białe kwiaty ? jeśli o to ci chodzi to hosta babkowa.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2009, o 17:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwio ! jakie duże u mnie są teraz miodunki a kolory tyle pstrych rzeżb teraz są b. ładne. mam wrażenie że na dzień dzisiejszy i u Ciebie są już ładniejsze ;:3
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

:wit tak miodunki ładnie się rozrastają.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

sylvia_sirena pisze: Zeniu witam , byłam trochę na działkach nawet cię szukałam ,bo ze zdjęć widać że działka mi znajoma , ale nie znalazłam. Może ty mnie szybciej znajdziesz
I znalazłam, choć przyznaję że było baaardzo ciężko. Byłam już przy numerze tym i dalej ani rusz... ;:223 .
Obrazek

Zrezygnowałam z dalszego szukania i nagle jest.....piękna działeczka ;:138 ;:138 . Ta której szukałam. :heja . W realu jest o wiele piękniejsza. ;:108

Obrazek

Niestety Ciebie nie było, a ja gdybym miała znów się do ciebie wybrać...pewnie znów bym błądziła... :;230. Dzieli nas ponad siedemset działek......... ;:224
Także byłam w Nomi i także kupiłam żurawkę tzn dwa w jednym. Gdy chciałam posadzić na działce i wyjęłam z doniczki, okazało się że rosną tam dwie różne żurawki. Electra a drugiej niestety nazwy nie znam. Ale mi się fuksło. :tan
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

Zeniu widze że trafiłaś nie jest u mnie tak super mogło być lepiej , kupiłam te żurawki ale nie mam koncepcjii gdzie je posadzić i jeszcze musze przemieścić lilie bo rosną za blisko drzew ;:223 tylko gdzie ,a poza tym musze poszukać roślinek które rosną i kwitną koniec lipca początek sierpnia , bo mąż narzeka że wszysko kwitnie wiosną a teraz jest za mało koloru :;230 . Zeniu czy ta druga żurawka też będzie kwitła czy ma tylko ozdobne liście?
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

sylvia_sirena pisze:Imwsz byłam tylko miałam mało czasu bo jak urlop to się trochę robi na działeczce.
Zeniu witam , byłam trochę na działkach nawet cię szukałam ,bo ze zdjęć widać że działka mi znajoma , ale nie znalazłam. Może ty mnie szybciej znajdziesz mam numer 909.

4 zdjęcie od góry
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio....ja swoje lilie na razie przemieściłam do wiaderka. :;230 . Teraz rozmyślam gdzie je wsadzę, ale pewnie po całej działce gdzie znajdę wolne miejsce. Co do żurawek, koniecznie w cieniu lub półcieniu. A może zrób pod drzewami rabatkę hostowo żurawkową. Zawsze tam można także jakąś brunerę dosadzić. Fajnie to wygląda...... ;:108 . Na pewno wymyślisz coś ładnego. :heja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”