Anoli Nowy Początek /cz.3/
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Te kloniki bella siałam juz ponad miesiące temu, nie sądzę by coś tam jeszcze wylazło. A nowe niestety zamordowane przez ziemióry, choć ziemię prażyłam przed siewem. Szczególnie szkoda mi, bo ten z zeszłego roku marnie się trzyma. Ale jeszcze o niego walczę. Może na balkonie się podźwignie.
Z wyprawy do zoo
- tak Wam troszkę pozazdrościłam wypraw, i postanowiłam się podzielić naszą wycieczką. Rośliny może nie tak niespotykane, ale za to ogromne i piękne. Oczywiście m. się ze mnie śmiał, że mam więcej fotek (bo to nie wszystkie) zielonych niż zwierząt :P
Z wyprawy do zoo

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
E no zwierzątka tez fajne, całkiem ładnie mają zrobione wybiegi. A to mój faworyt 
Chcecie wiećej fotek? Niestety nie mam wiele, bo pamięć mi się wtedy zapchała. A na szczepki miałam ochotę, gdy w "gadziarni" zobaczyłam kilkumetrowe hibiscusy
Ale ja to cykor jestem więc nic z tego
:P

Chcecie wiećej fotek? Niestety nie mam wiele, bo pamięć mi się wtedy zapchała. A na szczepki miałam ochotę, gdy w "gadziarni" zobaczyłam kilkumetrowe hibiscusy

- anoli
No widzisz, a ja nawet z zoo się bałam.
Dużo zwierzątek brakowało, chyba się nas przestraszyły. Ja oczywiście najwięcej byłam przy kotowatych, choć i ptaki bardzo mi się podobały oraz gady i płazy. Akwaria mnie troszkę rozczarowały. 

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne są te kwiatuszki hoi cudo moja nie kwitnie chyba mnie nie lubi
Spis tematów