Dala- mój piękny ogród cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Cudna jest ta kalina koralowa , odkąd pamiętam zawsze mi się podobała ......mam kłopoty z jej zdobyciem
x-d-a

Post »

Teresko,Gieniu, Renatko, harwi - to, co było wczoraj, to tylko przygrywka do dzisiejszych opadów śniegu. Właściwie sypie nieprzerwanie od doby i my już nie nadążamy z odśnieżaniem. Do tego śnieg jest bardzo ciężki, bo nie ma mrozu i przylepia się do łapek i brzuszków moich piesków.
Za to dzisiaj wg kalendarza biodynamicznego jest dobry dzień na sianie roślin ozdobnych, więc posiałam kobeę fioletową i białą. Teraz będę czekać z niecierpliwością, aż wykiełkuje, a potem zakwitnie, jeśli w ogóle, bo słyszałam, że jest kapryśna.
Dla Was wszystkich na poprawę nastroju i humoru w ten zimowy wieczór troszkę kolorowych kwiatków. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

DALO :!: Proszę Cię zaproś mnie do siebie ,bo ja muszę zobaczyć Twój ogród na własne oczy :shock: :!:
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Kochana Ty masz tam cudownie... nic nie musisz zmieniać... istna perfekcja :)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Tu w depresje można wpaść ... ja też chcę mieć tak pięknie :cry:
x-d-a

Post »

Ido, oczywiście, zapraszam Cię z całego serca do mojego domu i ogrodu. Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz, bo ja naprawdę jestem początkującą ogrodniczką i cały czas się uczę, m. in. to forum to jest dla mnie kopalnia wiedzy. Od kilku tygodni spaceruję po Waszych ogrodach i znajduję tam mnóstwo inspiracji....
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Oj Dalo ,abyś nie powiedziała to w złą godzinę .Ty już nie musisz się uczyć ,mając coś takiego ,jestes zbyt skromna moja droga :!:
Awatar użytkownika
Agdula
200p
200p
Od: 16 kwie 2007, o 09:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękny ogród!!! Wspaniałe bogactwo kwitnących roślin :) :) :) GRATULACJE! :) :) :)
Agdula
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dalu fantastyczne róże :shock: Reszta niebiańska- na tym forum można naprawdę nabawić się "chciejstwa" :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Późno już...miałam położyć się spać, ale zajrzałam do Ciebie, Dalo, i jak zwykle nie zawiodłam się :) Po prostu CUDNIE :D Ta ogromna róza jest niesamowita :shock: :shock:
Jeśli miałabyś ochotę obejrzeć inne zdjęcia z cieplejszych stron, zapraszam do mojego wątku afrykańskiego :)
Dobranoc :) Oby ten śnieg przestał Was zasypywać.
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p
Od: 28 lut 2007, o 16:14

Post »

Dyziowi należy podawać glucosaminę raz dziennie przez 3 miesiące rozpuszczoną w wodzie. Glucosaminę zawiera preparat o nazwie "Artryl". - W tym stężeniu należy podać ilość proszku mieszczącyego się na czubku łyżeczki od herbaty, np. wielkości grafitu wystającego z zastruganego ołówka. Jak nie będzie chciał w wodzie, to włozyć w kawałek parówki lub innego psiego przysmaku. Po 3 miesiącach Dyzio będzie się sprawniej poruszał.
x-d-a

Post »

leda16 pisze:Dyziowi należy podawać glucosaminę raz dziennie przez 3 miesiące rozpuszczoną w wodzie. Glucosaminę zawiera preparat o nazwie "Artryl". - W tym stężeniu należy podać ilość proszku mieszczącyego się na czubku łyżeczki od herbaty, np. wielkości grafitu wystającego z zastruganego ołówka. Jak nie będzie chciał w wodzie, to włozyć w kawałek parówki lub innego psiego przysmaku. Po 3 miesiącach Dyzio będzie się sprawniej poruszał.
Ledo, dziękuję za radę dotyczącą pieska. Miałaś sama takie doświadczenia?
Moniko, już biegnę do Twojego wątku afrykańskiego,żeby się rozgrzać.
x-d-a

Post »

Obrazek
Dla moich miłych gości dzisiaj wiosenny widoczek z podróży w Alpy austiackie.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

dala pisze:Ido, oczywiście, zapraszam Cię z całego serca do mojego domu i ogrodu. Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz, bo ja naprawdę jestem początkującą ogrodniczką i cały czas się uczę, m. in. to forum to jest dla mnie kopalnia wiedzy. Od kilku tygodni spaceruję po Waszych ogrodach i znajduję tam mnóstwo inspiracji....
Podoba mi się to że jesteś taka skromna nie jedna bardziej zaawansowana mogła by uczyć się od Ciebie/myślę oczywiście o sobie/
A Idę w gości masz jak w banku i na pewno nie będzie rozczarowana Twoim ogrodem. ;:1
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Dalo, piękny alpejski widoczek pokazałaś :) Już nie mogę doczekać się wiosny...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”