Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Witam Cię;TAJGA 2008 nie tylko u mnie,ale w ogóle na Forum,myślę,że w rodzinie ogrodomaniaków.Będziesz czuła się dobrze,czego ćI mocno życzę.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Dzięki za życzliwość. Toruń to moje ulubione miasto. Często tam bywam na szkoleniach. Ostatnio w czerwcu tego roku ale fontanny nie widzialam.
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Sorry,Krzysiu,mimo,że byłem wczoraj u Ciebie,to już nie miałem sił na wpis,było późno i sen mnie zmorzył,ale dzisiaj nadrobię.Byliśmy z wnuczkami w parku,w mieście,zrobiłem trochę zdjęć,ale jeszcze nie przeniosłem do kompa.Może jeszcze dzisiaj się uda.Najpierw idę do Ciebie.Pozdrawiam Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Widzę,że nie śPISZ,bo szybko odpisałaś TAJGA 2008,a może Byś podała swoje imię?.W większości postów piszemy sobie po imieniu,oczywiście tylko zależy od ciebie.Miło mi,że często odwiedzasz Toruń.Następnym razem Wybierz się wieczorem do fontanny,warto zobaczyć.Musisz nam powiedzieć,czy masz działkę? pokazać jak ją prowadzisz.przesłać jakieś fotki,co myślisz robić.Na razie nic o Tobie nie wiemy.Pozdrawiam Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ryszrdzie jak ty to robisz nie doś że łady ogród to nadodatek piękne boćki ,dobrze wiedziały gdzie mają zrobić gniazdo
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

widę że pogubiłam ;:41 literki chyba wybiorę się do łóżka
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ryszardzie miałam się kłaść ale jeszcze ci napiszę krótko o mojej freci mam ją od małego jak przynieśliśmy ją do domu a wypuściliśmy żeby pobiegała to ona tak się cieszyła żę aż podskakiwała a my jak dzieci na wersalke bo myślelismy że nas atakuje dopiero potem się dowiedziałam że tak zaprasza do zabawy jak nie chce sie nik z nią bawić to szczypie po nogach żeby ją pogonić ale najbardziej to lubi bawić się z kotem i je to co kot to znaczy suchy pokarm i w saszetkach i nic więcej aha lubi wędzone
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu nareszcie mogłem do Ciebie wpaść :) Tak myślałem co tam z działeczką bo u Zosi troszkę licho ale muszę powiedzieć że myszka uratowana. :)
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Witaj Ryszardzie ;:25
W ramach rewizyty wpadłam do ciebie i stwierdzam że masz bardzo fajną i ciekawą działeczkę :D Bardzo ci zazdroszczę drzewek owocowych no i wielu krzewów i roślin ozdobnych....i w ogóle działki jako takiej. Chciałam kiedyś kupić ale mój śp.M stwierdził że na jego działce rośnie wszystko w pierwszym gatunku i w pęczkach / miał na myśli pobliski ryneczek/ :?
Bardzo mi się podoba sesja zdjęciowa twego przyjaciela "boćka" i fajne fotki fontanny i ogrodu botanicznego....kiedyś trochę przebywałam w Toruniu - ciekawa jestem czy stoi tam jeszcze "Krzywa Wieża". Poczęstowałam się porzeczkami i śliweczkami...a co tam wezmę jeszcze "kilka" i uciekam...Obrazek

Pozdrów moją imienniczkę :wink: i wnuczki :D
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Zosiu;dzięki za wizytę,boćki same wybrały sobie,co prawda przygotowane gniazdo.Ważne ,że są i są atrakcją dla naszych działek.Chyba niedługo będą się szykować do odlotu.Myślę,że na wiosnę znów przylecą.Pozdrawiam.Ryszard :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu jak tam po burzy działka :?: Nic się nie stało :?: A no a jak tam zbiory mam tyle pytań dzisiaj coś wyjątkowo :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;u mnie na działce wszystko w porządku,myśleliśmy,że dzisiaj podjedziemy,ale cały dzień padało z drobnymi,przerwami.U Zosi byłem zaraz po tym,jak pokazali w tv,co się u Was wyprawia.Na oko OK.Zresztą Zosia o zalaniu nic nie napisała,będąc u mnie z wizytą.Wkleję parę fotek z wnuczkami w parku.U Ciebie z miasta. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No ładnie tam wygląda, czysto i spokojne :) A gdzie jest ten park :?: :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Basiu;dzięki za odwiedziny i cieszy mnie to,że Ci się działeczka podoba.Boćki powinny być herbem naszego ogrodu.A fontannę,to trzeba zobaczyć wieczorem z muzyką tworzy wspaniały widok.W botaniku ,co jakiś czas z wnuczkami,się meldujemy.Przyjemny spacer.Krzywą wieżę Możesz obejrzeć u Krzysia tam ją wkleiłem.Niedługo Cię odwiedzę.Serdeczne pozdrowienia,pozdrowienia od żony. Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

żeczywiście piękne miejsce na spacer no i te dzikie kaczki robią wrażenie,przyjemnie jest odpocząć w takim miejscu
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”