Wandziu,mocuję sie z tymi różami,zaległości nie mam co przyjechało jest zasadzone,w tych pęczkach na zdjęciu,wszystkich róż jest 30szt,jeszcze dojadą ,wiec dalej czeka mnie sadzenie,może dam radę,pozdrawiam

Martusiu,ja w tych dostawach nie mam białej,ale dojedzie 1 biała pnąca,pozdrawiam

Alu,zasadzić to pikuś,ale przygotować rabatę z wykopywaniem różnych krzaków to beznadziejna robota razem z wyrywaniem korzeni,ale co poradzić ,nie da sie inaczej ,wszystko musi być zrobione do porządku,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Justynko ,przy tym przejściu są 24 róże,buziaczki

Marysiu,źle mnie zrozumiałaś rabatka mi się podoba ,ale cały przedogródek jest na razie tragiczny,był rozkopany dookoła,ale po troszkę się porządkuje,to za dużo pracy na raz,ale nie dało się zrobić troszkę ,bo nie byłoby żadnego efektu ,już dawno zbierałam się za niego ale nigdy nie starczało mi czasu,aż wreszcie sie zawziełam,zobaczymy jaki będzie efekt ,ale cała inna praca w ogrodzie stoi,dobrej nocki i buziaczki dla Ciebie

Iwonko,nie wiem jak to wyjdzie ,dowiemy sie w lecie,

Dorotko,dalej pracuję bo jest takich rabat w przedogródku 5 ,jedne większe ,drugie mniejsze,ale usuwanie poprzednich roślin dało mi wyćwikę .pozdrawiam

Aniu,witaj ,fajnie ,że jesteś,troszkę wyżej wszystkie róże wypisałam ,myślę ,że przedogródek bardzo się zmieni,bo cały przerobiony,pozdrawiam

Mateuszutytoń dobrze posiałeś,do 15 maja daleko,a u mnie zobaczymy w lecie co z tej mojej pracy wyszło

Soniu,sadzenie to dla mnie taka kosmetyka ,ale przygotować te rabaty to było wyzwanie,a pomocnika nie było żadnego,ale już wszystko przygotowane,zostało tylko sadzenie ,no może połowa jest zrobiona ,bo dzisiaj sadziłam następną przesyłkę,pozdrawiam

Tereniu,trochę sie napracowałam ,teraz sadzenie ,,ale potem może rabaty zrekompensują ten wysiłek ,bo kolory i zapachy może będą zniewalające,dobrej nocki i pieknego dzionka życzę