Natalko! fajne ujęcia kwituszków, też uwielbiam hippeastrum, moje jeszcze śpią lenie, a jedyny, który w ogóle nie spał wypuścił pąk i go zasuszył a teraz mam 3 szable wielkie na nim a storczyś jakby posypany brokatem, fajnie to wygląda, pozdrawiam
Natalko,wszystkie sesje fantastyczne a zbliżenia iście profesjonalne
Życzę samych wspaniałych kwitnień i ujęć a z okazji Świąt i Nowego Roku ja Tobie również życzę Samych Radosnych Chwil w Życiu.
Pozdrawiam
Aby wszyscy z Was znaleźli swoje miejsce przy stole wigilijnym,
by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia,
aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy,
bądźmy dla siebie bardziej serdeczni,
patrzmy na to, co dobre, a nie na to, co nas dzieli.
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Święta, święta... i po świętach Na osłodę trochę słonecznych zdjęć różowej miniaturki zrobione jeszcze przed świętami, teraz wszystkie pąki się rozwinęły i aż się proszą o nową sesję
Nieustannie się zachwycam Twoimi kwiatami i ukazywaniem ich piękna niesamowitymi zdjęciami
Hipeastrum fantastyczne, mam nadzieje, ze wygrasz walkę o przetrwanie cebuli.
Witaj
Kapitalna wiosenno-wspomnieniowa konwaliowa sesja,jak wszystkie pozostałe dotąd zresztą-gratuluję i tym razem artystycznego spojrzenia
Pozdrowionka.
Dzień dobry Natalio. Pozdrawiam Cię serdecznie i noworocznie
Konwalie cudne. Czytałam ostatnie wpisy i ich widok zupełnie mnie rozczulił. Zwłaszcza, że u mnie wieje, za oknem nie wiadomo co - przedwiośnie z huraganem i wiosennymi ulewami. Buro i pochmurno i rośliny padają jak muchy.
Trzymaj się cieplutko.
Georginjo też mam taką nadzieję Henryku dziękuję i wzajemnie Arku dziękuję Magdo dziękuję mam nadzieję że i bardziej aktualne zdjęcia Ci się spodobają
Herbaciany storczyk nareszcie pokazał buźki czekałam na słoneczny dzień żeby zrobić lepsze zdjęcia, a i kwiaty nabrały trochę kolorów, na początku były bardzo blade: