Paula...u Ciebie teeeeeeżPaula15 pisze: parapet niestety nie chce się powiększyć![]()
![]()
Raczej nie jest to estetyczneeikoden pisze:Możesz też postawić kuwety, skrzynki transportowe 35/50i są 4 rzędy doniczek
Ja niestety nie mam ani działki, ani podwórka-mieszkam w blokuleszek2 pisze:Paulinka,moja rodzina też nie przepada za kaktusami , i musiałem uciekać na działkę,no i dobrze wybrałem,
bo mam mnóstwo miejsca![]()
poz.Leszek
Coś wymyślisz, zobaczyszPaula15 pisze:
Ja niestety nie mam ani działki, ani podwórka-mieszkam w blokuAle marzy mi się taki kawałeczek terenu
![]()
![]()
150 roślin?sokolica pisze:Coś wymyślisz, zobaczyszPaula15 pisze:
Ja niestety nie mam ani działki, ani podwórka-mieszkam w blokuAle marzy mi się taki kawałeczek terenu
![]()
![]()
Brak miejsca zawsze mobilizuje do kreatywnego myślenia i kombinowania. Ja też mieszkam w bloku, a mieszczę na jednym oknie ponad 150 roślin. Na szczęście moja rodzina polubiła kaktusy, nawet bardzo, i dalsze pomysły sypią się i od nich.
Kawałek może i by się znalazł, ale nie chce ryzykować, bo mam bardzo "życzliwych" sąsiadów, którym wszystko przeszkadza, a jak się podoba to potrafią sobie to wziąćmrinwestor pisze:A nie masz jakiegoś kawałka pod blokiem do zagospodarowania?
Ja tak zrobiłam i ogródek pod oknami mam.
Mam opółkowane oknoPaula15 pisze:
150 roślin?Jak Ty to robisz
![]()