Witaj Iwonko, strasznie dawno mnie nie było u Ciebie a tu tyle nowości. Widzę że masz dużą różnorodność u siebie. Jak ma się banan, kiedyś też go miałam ale podczas urlopu zżarły go przędziorki. Podoba mi się też jaśmin czy to jeszcze młoda roślinka czy już kwitła u Ciebie? Pozostałe roślinki też strasznie zadbane, na jednym ze zdjęć wypatrzyłam tez storczyka. Widzę ze Ty też z tych co oprócz roślin mają jeszcze kota. Nie eksmituje Ci roślinek z parapetów?
Kasiu-Kotek mój to podwórkowiec śpiący w kotłowni.Mój syn jest bardzo uczulony na sierść kota i niestety klakier ma zakaz wstępu do domu............ Pati-Mimoza to wdzięczna roślinka.Kwiatki ma bardzo delikatne i niepozorne.Mam nawet parę nasionek z tego kwiatka,ale jeszcze nie wysialam.
Iwonko popodziwiałam nagarbię skalnicę gruboszka i ..akwarium ...i jaśmin bardzo ciekawe masz roślinki nie mówiąc o kwiatuszku mimozy ...piękny taki delikatny
Iwono - masz piękne akwarium!
W tej chwili moje jest już duuużo brzydsze - a będzie jeszcze gorzej bo po erze zieloności znów myślę o pielęgnicach... Wtedy o roślinach zapomnij.
A u Ciebie ślicznie i kolorowo.