Doti pisze:Agatko ja jeszcze swoich nie suszę,czekam jeszcze kwiatków
Mój sam zaczął się suszyć... tzn pożółkły i pozmarszczały się liście. Poradzono mi że to właśnie czas na jego odpoczynek więc właśnie dałam mu spokój i czeka na wiosnę. Jak Twój ma zamiar jeszcze kwiatki puszczać to niech puszcza Ja mam dwa cyklameny no i właśnie jeden już odpoczywa a drugi jeszcze kwitnie jak szalony
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
maribat dziękuję
A najniżej postawiłam niecierpka bo nie mam go za bardzo gdzie dać... jest królem półcienia więc na słonecznym parapecie nie za bardzo no więc postoi sobie na razie tu
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
Super kwietnik Agatko Gratuluje udanego zakupu
A zdradzisz gdzie kupiłaś? Bo ja na allegro tego typu kwietniki widziałam tylko w takim starym złocie, a to mi nie pasuje do pokoju.
Ja tak samo jak Aneta jestem ciekawa, kiedy stwierdzisz, że jest za maly. Przeglądałam na all i w oko mi wpadł taki na 9 kwiatów, prawie do sufitu. A zaczynałam od kwietniczków na jeden kwiatek albo dwa.