Kasiu, widzę że nie masz jeszcze swojego wątku. Kiedy się doczekamy na fotki wszystkich 60-ciukasia74 pisze:Kasiu, twoja choroba storczykowa faktycznie postępuje w zastraszającym tempie, ja od 4 lat zbieram storczyki a mam ich niecałe sześćdziesiat. Ale musisz teraz szybko wiedzę przyswajać na temat uprawy różnych gatunków, bo różnorodność u Ciebie wielka..
Powodzenia w uprawie i oczywiście chwal się sukcesami.
A jeśli chodzi o męża to zazdroszczę, mój chociaż upchnę storczyka miedzy inne to i tak wszystko wypatrzy
No właśnie ja też chcę zobaczyćkasiunieczka_32 pisze:Kasiu, widzę że nie masz jeszcze swojego wątku. Kiedy się doczekamy na fotki wszystkich 60-ciukasia74 pisze:Kasiu, twoja choroba storczykowa faktycznie postępuje w zastraszającym tempie, ja od 4 lat zbieram storczyki a mam ich niecałe sześćdziesiat. Ale musisz teraz szybko wiedzę przyswajać na temat uprawy różnych gatunków, bo różnorodność u Ciebie wielka..
Powodzenia w uprawie i oczywiście chwal się sukcesami.
A jeśli chodzi o męża to zazdroszczę, mój chociaż upchnę storczyka miedzy inne to i tak wszystko wypatrzy![]()
![]()
![]()
![]()
Zabka_Monis pisze:Kasiu ale jak już wpadłaś w ten wir zakupów to wiesz , że ciężko się odzwyczaić od tego?..![]()
Poradzisz sobie z maluszkamiCzytaj dużo czytaj i dasz radę
To już dużo nazbierałaś... Ja zbieram prawie 6 lat i mam niewiele ponad 90, z czego większość kupiłam już po dołączeniu do tego forum. A jak tam Vanda?kasiunieczka_32 pisze:Basiu, bardzo dziękuję![]()
![]()
![]()
Twoje pytanie zmusiło mnie w końcu do policzenia moich kwiatuszków i naliczyłam ich właśnie 46.![]()
Jeśli chodzi o mojego M. to on raczej nie zwraca uwagi i nie wiem, czy w ogóle widzi moje piękności. ~Nawet nie wiem, czy moją wandeczkę zauważył![]()
![]()
Jeśli chodzi o miltonię to marzy mi się Miltonia wascewiczii alba, ale obawiam się po przeczytaniu kilku opinii, że u mnie nie zakwitnie![]()
Sama nie wiem co o tym myśleć