a po co sa skorupki jaj? wczoraj mi zakwitł tezn co kupilam za złotówkę, i ma super kolorek jeszcze takiego nie mam, taki różowy jakby malowany kredką, a dzisiaj odkryłam że pachnie i to jak ślicznie a co do sabotka mi sie coraz bardziej podoba juz prawie rozwinął te dwa" paczkie" jeszcze troche i beda trzy kwiatki:)
a to moj który zrobił mi tak milą niespodziankę wczoraj:
jak ja chce wiosny i słońca- juz mam dosuc deszczu i pochmurnych dni- u moich kwiatkow jak na razie pojawija sie same listki, i nowe korzonki- co oczywiscie mnie cieszy ale chcialabym takze jakiegos pedu nowego jeden kwiatek wypuscicl listek i jeszcze on nie urosl a juz nastepny widac, w weekend porobie zdjecia i pokaze moje nowinki
to znowu ja- w listopadzia za 5 zl kupial 3 storczyki- dwa z nich maja sie dobrze puszczaja nowe korzonki- ale ten trzeci nic zero korzonkow ate co ma sa w zlym stanie jak go kupila rosl mu nowy listek i ten listek caly czas rosl- ostatnio stwierdzilam ze chyba z niego nic nie bedzie poniewaz pozostale liscie sie pomarszczyly i nie wyglada on ciekawie a tu dzisiaj zagladam do niego a tu widze nowy listek wychodzi- jak myslicie da chyba on rade przezyc? martwia mnie jednak te korzenie