Beciu miło Cię gościć w moim zaciszu
A no ja tak głównie w ogrodzie :P ale, żeby nie mieć za dużo wolnego czasu to i kaktusy i inne roślinki hoduję A jeszcze do storczyków nie zawitałaś Dziękuję za miłe słowa i zapraszam w moje progi jak najczęściej
Witaj Dorotko, jak miło Cię tu spotkać, zawsze podziwiam Twoje storczyki, a tu się okazuje, że masz taki piękny ogród. Obejrzałam go od początku i jestem zachwycona Twoimi roślinkami i aranżacją terenu, ślicznie
Agness cieszę się , że odwiedziłaś mój zakątek cieszę się również, że Ci się podoba zapraszam jak najczęściej 8)
Kochani dla odświeżenia wątku chciałam Wam pokazać mój ogród (śpiący ) w prawdziwie (wreszcie) zimowej odsłonie Taki urok chwili obecnej ...
Grzesiu powiem Ci, że iglaczki mają swój urok :P do tego odcinają nas od jezdni tworzą swego rodzaju zasłonę :P Co prawda gdyby zlikwidować jeden rząd iglaków, miałabym większe pole do popisu w ogrodzie, ale mam sentyment do nich dają taki klimat odgrodzenia się od świata, od tego całego szaleństwa...
A śniegu chętnie dorzucę, szczególnie, że znowu troszki napadało >>> proszę -
Witaj Dorotko w Nowym Roku! Zima szczególnie jeśli jest śnieżna też ma swój urok. Chociaż mocno mrozi, to dnia już przybywa i nadzieje na wiosnę rosną. Mnie już strasznie korci do przeglądania ofert szkółek roślin ozdobnych.
Pozdrawiam Dorota
miaaa pisze:Elu bardzo mnie to cieszy, bo jak taki dzień krótki to człowiek taki zaspany cały czas chodzi a ja lubię ciepełko wiosny już nie mogę się doczekać
Ja mam podobnie....ratuję sie kawką na 'dzień dobry'.....