Skromny ogród Joli - 2008r.
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu dziewczyny mają racje bez ciebie to już niebedzie to samo forum oile my nie odejdziemy z tobą i co wtedy zrobią ,musisz zostać -proszę! 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Cześć Jolu nie bardzo wiem o co chodzi.Po forum poruszam się jeszcze niegramotnie,więc nie śledzę wielu rzeczy jak inni.Nie rozumiem dlaczego chcesz odejść i ani się waż.Kiedy siadam do komputerka to myślę sobie "kto do mnie napisał?'I wtedy mam na myśli osoby ,które mnie odwiedzały,mili, serdeczni,ciepli ludzie do których się zaliczasz.Zauważ ,że nie na każdym się zawiesi oko czy ucho,nie każdy jest dobrym słuchaczem i dobrym rozmówcą .Broń Boże nie odchodż z forum bo było by bez ciebie smutno.Jesteś jak taki cieplutki promyczek.
Proszę nie odchodż z forum i ściskam cię mocno

- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu to dobrze że chwalisz bo jest się czym chwalić .Nie mówisz że ma dużo pieniędzy , ma fajny samochód a mówisz o jej wspaniałych zaletach .Czyli Jadziu wspaniale ją wychowałaś i przekazałaś jej wiele cennych wskazówek, dlatego Twoja córcia jest taka wspaniałaJadzia1 pisze:Joluś fajnie ,że jesteśKochanie dziękuję za miłe słowa pod adresem córci . Wiesz ona jest nie tylko urocza ale moim skromnym zdaniem bardzo dobra i chętna zawsze do pomocy . Oj ale jestem chwali pięta