Skromny ogród Joli - 2008r.
ja tam zwiesiłam się na dłużej
Tylko on jakieś przeszczepy ma chude 

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem ,jestem
lepiłam pierogi
Martuś dziękuję
Magdziu krupnik
Giguś to widzę że obie będziemy się zajadać pierogami ;:8
Julka dobre ale się pośmiałam
to i u Ciepie piesek miał dobry obiadek hi hi
U mnie w domu to na kota muszę uważać , bo ile razy coś zjadł .Kiedyś M usmażyłam wątróbkę , bardzo ją lubi.Pojadł sobie i zostało trochę więc zadowolony powiedział :
- odsmażę sobie jeszcze na kolacyjkę , położyłam ją na lodówce aby przestygła i zapomniałam.Poszłam do ogrodu , przychodzę i patrzę a po wątróbce ani śladu .Ale kot kulturalny bo i talerz po sobie wylizał hi hi
Witaj Gieniu już jestem ale tylko na chwilkę.Ale powrócę wieczoram
Ela ale towar , na to ciasto to i do wieczora mogę poczekać
Asiu nie czerwień się a raczej oblizuj się ;:13
Agnieszko
a tam pszeszczepy jakieś , ważne że buźka ładna hi hi podobają mi się faceci z długimi włosami 

Martuś dziękuję

Magdziu krupnik

Giguś to widzę że obie będziemy się zajadać pierogami ;:8
Julka dobre ale się pośmiałam

U mnie w domu to na kota muszę uważać , bo ile razy coś zjadł .Kiedyś M usmażyłam wątróbkę , bardzo ją lubi.Pojadł sobie i zostało trochę więc zadowolony powiedział :
- odsmażę sobie jeszcze na kolacyjkę , położyłam ją na lodówce aby przestygła i zapomniałam.Poszłam do ogrodu , przychodzę i patrzę a po wątróbce ani śladu .Ale kot kulturalny bo i talerz po sobie wylizał hi hi
Witaj Gieniu już jestem ale tylko na chwilkę.Ale powrócę wieczoram

Ela ale towar , na to ciasto to i do wieczora mogę poczekać

Asiu nie czerwień się a raczej oblizuj się ;:13
Agnieszko

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Jolu fajnie u ciebie, ale teraz mam mało czasu ,może jak zima będzie to się z domu nie rusze to posiedze więcej przyjemnego popołudnia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- jollla500
Giguś u mnie też dzisiaj padał śnieg i na dodatek przed południem kupiliśmy we Wrocławiu w JYSKU szafę z nadstawką .I okazało się że przy składaniu szafa i nadstawka są w innym kolorze. Mój M nie mógł jechać bo wypił sobie piwko, to dość że ciemno , ślisko i jeszcze na oponach letnich toczyłam się w tą śnieżycęgiga45 pisze:Jolunia u mnie dzisiaj sypało i biało na dzialce jak na Twych fotkach. Pierogi-już zaponiałam. Ale się porobiło!! .Spokojnego wieczorku :P

Giguś ile jest u Ciebie ludzi w domu ? pytam się , bo wspomniałaś coś o 300 pierogach

- jollla500
Dziękuję Grażynko , cieszę się że Ci się podoba i dziękuję za miłe słowagagawi pisze:Zwiedzam Twój wątek Jolu powolutku, bo baaardzo podoba mi się, a Ty jesteś niesamowitą dziewczyną :P
Ja dzisiaj napiekłam się placków ziemniaczanych, M już od dawna miał na nie ochotę ( jęzor do kolan )

Grażynko miło mi będzie ,jak będziesz do mnie zaglądać

- jollla500
Dziękuje JadzieńkoJadzia1 pisze:Joluś u Ciebie jak zwykle miło i ciepło . Ja też kupię tą książeczkę z przepisami ale akurat tego numeru nie mam . Jolu gratulacje