Nasze 1500 m2 - cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze 1500 m2 - cz.2

Post »

Małgosiu cieszę się i gratuluję ;:167
Życzę zdrówka ;:196
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Małgosiu nie martw się. Na pewno do wiosny uda Ci się usprawnić nogę na tyle, by poszaleć w ogrodzie.
Zwierzaki słodziaki. Wymyziaj je ode mnie.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu serduszka gratuluję, a oba pieszczochy Twoje cudne są ;:167
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Małgosiu. Gratuluję Ci wyróżnienia i ;:167 . ;:138 . Pozdrawiam :wit.
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Dominiko witaj ;:7 . Dziękuję w imieniu futrzaków :D A co się stało z waszym, że już go nie ma? :(
Lidziu dziękuję ;:196 Psinka wykorzystuje swój urok na maksa i psikusuje ile wlezie, bo i tak jej wszystko uchodzi płazem :D
Tereniu dziękuję, zdrówka nigdy za dużo :wink: A jak ty się czujesz ostatnio? Wszystko już dobrze?
Aneczko słodziaki do miziania zawsze skore, więc teraz dostały z nawiązką :D Obyś miała rację z tą wiosną ;:196
Iwonko dziękuję bardzo ;:196
Ewelinko tobie również dziękuję i gratuluję wzajemnie :D

Serduszko ślicznie ozdobiło moją kartę i chociaż kompletnie się nie spodziewałam, to jednak trudno się nie ucieszyć z takiego wyróżnienia :D
A ponieważ ostatnio chyba jakaś czarna seria nad nami zawisła, to każda przyjemność jak najbardziej mile widziana. Wyobraźcie sobie, że w tym samym tygodniu, w którym ja ostatecznie pożegnałam kule em złamał sobie nogę :( Kule zamiast powędrować do piwnicy, gdzi eich miejsce zmieniły tylko właściciela... Zważywszy na mój wciąż bolący bark, który niewiele pozwala zrobić i zbliżające się święta, to już jest jakiś cios poniżej pasa od losu ;:145
Z pozytywnych rzeczy jest jedna - ostatnio dostałam ogromną cebulę tego kwiatu od teściowej, ona chciała się go pozbyć, więc dała nam kwitnącego w doniczce. Niestety wtedy, gdy em wyciągał z samochodu skoczył na niego pies, doniczka upadła na ziemię, potłukła się a kwiat złamał ;:224 Przesadziłam do innej doniczki, obcięłam i tak ułamane liście i postawiłam na parapecie z nikłą nadzieją, że coś z niego będzie... Jakież było moje zdziwienie, gdy niedawno podczas podlewania moim oczom ukazały się aż dwa pąki kwiatowe ;:138
Dzisiaj wygląda już tak:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Małgosiu zdrowia dla ciebie i M. ;:168 Niech te kontuzje już was omijają. ;:108 Bark może boleć od chodzenia o kulach, może jedną stronę przeciążałaś. ;:218 To chyba zwartnica tak pięknie cię obdarzyła kwiatem, cudny. ;:oj Moja mama ma różowe. Rozbójnik słodki. :)
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Małgosiu to już na pewno był ostatni zakręt do prostej i przyjemnej drogi życia. ;:196
Zdrówka dla Was! ;:196
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Małgosiu. Kurczę rzeczywiście jakiś pech Cię trzyma. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Dużo zdrowia dla Twojego Męża ;:168. Ja też byłam zdziwiona tym serduchem u siebie i na początku nie wiedziałam o co chodzi ;:306 . Kwiat bardzo ładny ;:215. Odrobina koloru w taką brzydką pogodę mile widziana ;:108 . Pozdrawiam :wit.
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Soniu dziękuję za życzenia zdrowia, z barkiem do dziwna historia, odczuwam go już od wiosny, ale do tej pory bolał tylko przy gwałtownych ruchach (np. rzucanie czymś), albo przy wyciąganiu szczeniaczka spod auta :wink: Myślałam, że może coś naciągnęłam na siłowni, albo gdzieś nadwyrężyłam, ale nie bardzo się nim przejmowałam. Nie było gorzej przy chodzeniu o kulach, choć się tego obawiałam, i teraz nagle, gdy przecież niewiele robiłam i chodziłam już o jednej kuli w drugiej ręce ból bardzo się nasilił :( Kwiat to oczywiście hipeastrum (nie słyszałam do tej pory jej drugiego miana :oops: ). Ja też mam jeszcze inny kolor, ale póki co skąpi mi kwiatu :wink:
Aneczko trzymam za słowo :wink: , bo przy kolejnym zakręcie kładę się na środku jezdni i czekam aż mnie coś przejedzie, bo ile można ;:218
Ewelinko dzięki. Ja też nie wiedziałam o co kaman... Przy pierwszych gratulacjach pomyślałam, że przecież nie pisałam nic o swoim sercu ;:306 Dopiero kolejne dały mi mocno do myślenia :oops: Jestem tak spragniona kwiatów, że aż przeniosłam doniczkę tam, gdzie najczęściej przebywam :D
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wcale się nie dziwię Małgosiu ,ze zabrałaś doniczkę ze sobą :;230 jesteśmy spragnione kwiatków. Ja jak tylko spotykam w miarę taniego kwiatka to zaraz kupuję. One długo nie stoją , bo centralne im nie służy , ale ile dają radości :lol: Ostatnio kupiłam takie maleństwo za 80 groszy , ten mały biały :wink:

Obrazek
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No widzisz Małgosiu, mimo tych wszystkich zmartwień, to jednak jakaś iskierka zaświeciła, a raczej kwiatek zakwitł dla Ciebie ;:196 , będzie lepiej, zdrówka życzę :wit
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Małgosiu, bardzo Wam współczuję ;:168 tak się nieraz życie toczy że kłopoty jakby same lgną do człowieka. ;:108
Głowa do góry, wszystko się zmieni i wróci szczęście i radość a ból ustąpi. ;:333
Też tak miałam z kulą, poszłam do sklepu wzięłam koszyk a zawadzającą kulę oparłam o regał.Zakupy zrobiłam, podchodzę do kasy i wtedy zorientowałam się że czegoś mi brakuje ...... tylko gdzie ona teraz jest ... czy aby nóg nie dostała. ;:306 No i na dobre rozstałyśmy się bez żalu - oby nikomu nie była już potrzebna. ;:185
Podziwiam Was z tym sadzeniem cebulowych w ekstremalnych warunkach pogodowych, za to wiosną aż miło będzie popatrzeć na te cuda. ;:138
Gratuluję serducha ;:167 i pięknego Hipeastrum. ;:433
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

Małgosiu zdrowia życzę dla Ciebie i ema.
Amarylis zakwitł Ci cudownie i tak idealnie na święta ;:215
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Awatar użytkownika
Ann_85
1000p
1000p
Od: 26 mar 2010, o 14:00

Post »

Fatalne wieści... ;:185 Współczuję i trzymam za Was kciuki. Idzie Nowy Rok, a to zawsze nadzieja na lepsze czasy... Ściskam ;:168
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O rany, ale ten czas pomyka ;:oj Zrobiły mi się niezłe zaległości, za to te w praniu i sprzątaniu się zmniejszyły ;:306 U nas bez większych zmian, em nadal w gipsie, a mój bark też wiele pozostawia do życzenia :( Jednak wspólnymi siłami udało nam się jakoś ogarnąć święta :wink: Tylko choinki nie ubieraliśmy, bo jej rozmiary skutecznie mnie zniechęciły... Za to hipeastrum zaszalał na całego, kwitnie już dwoma pędami i zaczął wypuszczać trzeci :shock:
ObrazekObrazek

Ale i tak trudno mu konkurować z futrzastym kwiatkiem ;:306
Obrazek

Karolinko ślicznutki ten kwiatek, za 80 groszy też bym się skusiła :D
Iwonko trzeba w każdej sytuacji szukać pozytywnych stron inaczej zwariować by można :wink:
Stasiu fajna historia z kulą ;:306 Schowaj je głęboko, ja swoich nie zdążyłam i od razu znalazły sobie nową ofiarę :wink:
Marlenko faktycznie udało się mojemu hipeastrum z tymi świętami, tym bardziej, że nawet choinki nie ubieraliśmy, bo mamy taką dużą i jakoś nie chciało mi się ją wytaszczać z piwnicy :wink:
Aniu też mam taką cichutką nadzieję, że wraz z Nowym Rokiem wyczerpiemy pulę nieszczęść na najbliższy czas :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”