]koziorozec-Martuś, Kiedyś może i dopieszczę ten ogród,Ale jak na razie duże pustki w nim jeszcze są

Trochę bylin mam, to co się da to dzielę i sadzę tutaj.Ale to kropla w morzu.
Martuś, bardzo chętnie przyjmę jak coś masz w nadmiarze
Maska-Marysiu zapewne masz racje.chłodniej, to rośliny, zwłaszcza tulipany kwitną nam dłużej.Ale i tak od tych pierwszych-wczesnych do późnych- ostatnich to ponad miesiąc, albo 1,5 na pewno mija jak nam upiększają ogrody
silvarerum-Sylwio,slanka-flora-Sławku Dziękuję za miłe słowa
Ten berberys urzekł mnie na jesieni, jak go kupowałam.był cały pomarańczowy. Piękny

Ja zbliżenie lubie nie tylko paków, kwiatowych, nie tylko tulipanków.Ale i innych kwiatuchów
zara -Aniu Tak te strzępiaste i mi się bardzo podobają.
Nawet stwierdziła,ze na jesieni własnie tych strzępiastych muszę dokupić więcej
Połowa weekendu majowego będzie na Dębowym właśnie , wśród natury, klekotu bocianów urzędujących na sąsiedniej działce, wśród śpiewów ptaków,..ciszy nie podobnej do zgiełku miejskiego,,i moich roślin
beacia0088=Beatko Iwonko0042; Trochę słonka jest, to nie ma,To znowu jest,Ale za ciepło to nie jest.Ale z dnia na dzień temperatury idą w górę. I to optymistycznie brzmi

Tak, teraz w miarę pogodowo, da się popracować w ogrodzie.Ale ciepełko przydałoby się większe do majóweczki, do odpoczynku jakiegoś.

Przecież tylko tyrać nie można
marpa-Maryniu Cieszę się,że coś ci się u mnie podobało.
Bo ja zawsze zachwycam się twoimi roślinkami, twoim spojrzeniem na nie.Bo zawsze ono jest piękne
becia123-Beatko Trochę jest roślinek, to cieszą one, bo kolorki to ja bardzo, bardzo lubię
Chyba wszystkich kwitnących nie oskubałaś na sypanie ??
Ale jak trzeba to trzeba. Siły wyższe

I sobie i Tobie życzę ciepłej , nie tylko roboczej, ale i relaksującej majówki
Anna11-Anuś Epimedium mam dopiero 3 rok.Ale dostałam taki maleńki korzonek tym roku trochę już ładniejsze większe. Chciałam ukopać taki mały do nowego ogrodu,Ale mi nie wyszło.Uciął się bez korzonka.chyba długie i głębsze korzonki maja
cyna2704-Soniu Ja bardzo lubię słoneczko.A jak ono jest to chętniej sięgam po aparat.Bo światło o dużo lepsze .
Masz rację , lepiej nie wiedzieć ile to wydajemy rokrocznie na roślinki, cebulki od wiosny do późnej jesieni.A w całości , w latach ile te ogrody nas kosztują ??
Hmmm ,,,,same przyjemności. I jest ważne, bo to dla nas osobiście
Czy wy tez tak macie,że jak patrzycie,oglądacie, podziwiacie u innych . to uz myslicie,,jakich to ja jeszcze nie mam.O te jeszcze musze sobie dokupić

Jan Paweł II

papuzie- rococo

jeszcze kwitną