szukam amarylisow ,wydawało mi się,że pokazywałaś swoja kolekcję....chyba cos mi sie pomerdało bo nie znalazłam...kupiłam dwie bulwy i szukam instrukcji obsługi;)
Asiu to nie u mnie oglądałaś amarylisy ,ja też w tym roku nabyłam kilka nowych
Monika no skusiłam się na kilka pelargonii z kolorowymi liśćmi m.inn. crocodile ,ale coś poszło nie tak bo do tej pory nie mam potwierdzenia.Rok temu wszystko robiłam tak samo i było w porządku
To dziwne, że nie dostałam potwierdzenia, pewnie jakaś awaria niestety, oby szybko naprawili.
Ja też zamawiałam ( a raczej koleżanka forumka ) i skusiłam się na kilka cudnych pelasi
Iza już się też dołączyłam do Twoich cudownych hibiskusów
codziennie je oglądam i oczu nie odrywam co jeden to piękniejszy
Musisz do nich dużo przemawiać to szybko urosną , a ty się z nami podzielisz chociaż szczepkami
Pozdrawiam
Witam dlaczego dopiero dziś tu trafiłam u Ciebie tak pięknie! Masz prawdziwą dżunglę w domu sądząc po oknie kuchennym jestem zachwycona tym widokiem:) niektóre roślinki widzę po raz pierwszy ;p Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć będę tu zaglądać ... pozdrawiam serdecznie
Stefciu,Nastio witam Was serdecznie
Jak tylko naucze się szczepić te moje kapryśne hibki chętnie sie z Wami podzielę,jednak jak na razie moje próby ukorzeniania ich kończą sie fiaskiem
Trzynastko to doniczkowce ale bylinowe tez mam