Ogródek Bogusi177 - cz.5.
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Bogusi177 - cz.5.
No to sorki Marzanko masz pełne prawo nie wiedzieć .Boguśko miłego świętowanio 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj BOGUSIU!
Rabata z tulipanami super. Oczko prezentuje się świetnie. No i warzywa takie zdrowe, dorodne.
Rabata z tulipanami super. Oczko prezentuje się świetnie. No i warzywa takie zdrowe, dorodne.
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
Bogusiu te biało-różwoe papuzie wprost powaliły mnie na kolana. Cudne. Rabatka tulipanowa nieźle daje po oczach, a z tyłu skalniaczek nabiera kolorków. Widac wiosna pełną parą. Pozdrawiam serdecznie i żywię nadzieję, że tym roku uda nam się spotkac;) Pozdrawiam
Iwona
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Bogusiu ależ u Ciebie pięknie-ta rabata przed domem robi wrażenie.Ciekawa jestem co będzie na niej jak przekwitną tulipany.Dużo masz dwukolorowych tulipanów-ja mam mniej.Migdałowiec masz taki sam jak ja -mój już po tych deszczach otrzepany.
Milutko pozdrawiam
Milutko pozdrawiam
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Bogusiu, robisz coraz piękniejsze zdjęcia 

Ten żółty tulipan z brązowym oczkiem-jak się namnoży to pamiętaj o mnie.Pare tulipanów masz takich jak ja.Oczko już pięknie się prezentuje a jak to wokól niego zakwitnie to bajeczny zakątek otworzy się naszym oczom.
Jadziu tam kaj mieszkałach to na kalarepkę godało się tysz kuloriyba(Kużnia Raciborska).
Wiecie o zaproszeniu na dni otwarte Kapiasa-jak nie to z a p r a s z a m.
Gabi,Eukomis,Bogusiu,Jadziu- wejdżcie do alionuszki- tam jest program co i kiedy.
Dobierzcie dogodny dla Was termin(może być niedziela) i przyjeżdżajcie.
Jadziu tam kaj mieszkałach to na kalarepkę godało się tysz kuloriyba(Kużnia Raciborska).
Wiecie o zaproszeniu na dni otwarte Kapiasa-jak nie to z a p r a s z a m.
Gabi,Eukomis,Bogusiu,Jadziu- wejdżcie do alionuszki- tam jest program co i kiedy.
Dobierzcie dogodny dla Was termin(może być niedziela) i przyjeżdżajcie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, dzięki za info... ale to nie takie proste u mnie... 

Bogusiu u Ciebie to dopiero wielka parada kwiatów wiosennych na czele z tulipanami.Bardzo pięknie wyglądają twoje rabaty.Uwielbiam ten okres niestety w tym roku nie wiele nacieszyłam się tulipanami bo niestety teraz już wszystkie wyglądają jak zmokłe kury.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
No tak Marzanko ,Jadzia potłumaczyła z naszego na wasze
i teraz już rozumiesz, a żeś jest dziołcha z nabytku ,to powinnaś sie naumieć ,godać
Krysiu ,dużo jeszcze brakuje mojemu oczku do piękności ,,a le dobre i to ,lilie rosną ,rybki się hodują . :P
Iwonko ,mi to się papuzie nie za bardzo podobają ,pisałam już o tym ,ale byś widziała jak dziś po deszczu mają wygląd ,jak pijaki ,,szkoda gadać ,jakby się im żyć nie chciało tak zwisają
szkoda że nie zrobiłam im fotki :P
Haneczko,mój migdałowiec do wczoraj się trzymał ,ale dziś wygląda fatalnie ,,zresztą jak mają kwiaty wyglądać skoro cały czas leje .
Pytasz co będzie w miejscu tulipanów ? lilie ,bo kupiłam już w zeszłym i tym roku ,Ty mnie zresztą zaszczepiłaś pięknem tych kwiatów ,i w tym miejscu nie grasują mi szkodniki szkoda że w przed wejściem mam mało miejsca
Aniu
Jasne Aneczko ,,masz zaklepane tulipany ,tylko muszę je oznaczyć ,żeby nie pomylić
a z wyjazdem ,,,,,no nie wiem ,jak będzie jak się dostać to czemu nie ..... :P
No właśnie Gabryśko ...to nie takie proste .....
Danusiu ,już dużo tulipanów przekwitło ,ale mam jeszcze kilkanaście ,ktore czekaja na swój czas ,w zasadzie to ja chyba najbardziej lubie wiosnę ,,czy ja zresztą wiem ,lato też fajne
Sesja nocna

Dzienna

i teraz już rozumiesz, a żeś jest dziołcha z nabytku ,to powinnaś sie naumieć ,godać

Krysiu ,dużo jeszcze brakuje mojemu oczku do piękności ,,a le dobre i to ,lilie rosną ,rybki się hodują . :P
Iwonko ,mi to się papuzie nie za bardzo podobają ,pisałam już o tym ,ale byś widziała jak dziś po deszczu mają wygląd ,jak pijaki ,,szkoda gadać ,jakby się im żyć nie chciało tak zwisają

Haneczko,mój migdałowiec do wczoraj się trzymał ,ale dziś wygląda fatalnie ,,zresztą jak mają kwiaty wyglądać skoro cały czas leje .
Pytasz co będzie w miejscu tulipanów ? lilie ,bo kupiłam już w zeszłym i tym roku ,Ty mnie zresztą zaszczepiłaś pięknem tych kwiatów ,i w tym miejscu nie grasują mi szkodniki szkoda że w przed wejściem mam mało miejsca

Aniu

Jasne Aneczko ,,masz zaklepane tulipany ,tylko muszę je oznaczyć ,żeby nie pomylić
a z wyjazdem ,,,,,no nie wiem ,jak będzie jak się dostać to czemu nie ..... :P
No właśnie Gabryśko ...to nie takie proste .....

Danusiu ,już dużo tulipanów przekwitło ,ale mam jeszcze kilkanaście ,ktore czekaja na swój czas ,w zasadzie to ja chyba najbardziej lubie wiosnę ,,czy ja zresztą wiem ,lato też fajne

Sesja nocna

Dzienna

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BOGUŚKO sesja nocna pokazuje super krople deszczu .A co mom nabytkowi nie przetłumaczyć niych sie uczy póki młodo to i sie zawsze przido 

- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Mloda jak jagoda
a uczę się od 13 lat nie licząc szkoły bo chociaż ją kończyłam na zagłębiu to było kilku ślązaków i co nadal mnie zadziwiają niektore słowa np radiski
długo dochodziłam ze to rzodkiewki
nie wspomnę o innych bo zamienimy ten wąteczek na wątek gwary , A jeszcze na poprawę humoru powiem wam ,że moja córcia chodziła juz tu do przedszkola i piosenkę o górnikach w chórku jako jedna śpiewała po naszemu a reszta dzieciaków po waszemu to był odjazd 

Sesja nocna a kolory piękne nie jak u mnie przekłamane.
Masz rację Bogusiu-wszystkie tulipany pochylone i jak ożiyroki wyglundajum.Łepy przi ziymi i wodom zigajum
Te dni otwarte są dość długo może jednak coś wymyślicie?
http://www.kapias.pl/content/blogcategory/3/15/lang,pl/
Masz rację Bogusiu-wszystkie tulipany pochylone i jak ożiyroki wyglundajum.Łepy przi ziymi i wodom zigajum

Te dni otwarte są dość długo może jednak coś wymyślicie?
http://www.kapias.pl/content/blogcategory/3/15/lang,pl/
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Bogusiu! Dziękuję za pozdrowienia w wątku Chatte. Mam nadzieję, że następnym razem (latem) uda mi się zobaczyć Twój ogród. A jest piękny, co widać na prezentowanych zdjęciach. Klon palmowy super!
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Bogusiu
Piękną sesje nocną pokazałaś-tylko przyznaj się umoczyłaś się dokumentnie.Tulipany masz śliczne.Jednak sadzone w kępach wyglądają fantastycznie-ja też jesienią tak posadzę
Piękną sesje nocną pokazałaś-tylko przyznaj się umoczyłaś się dokumentnie.Tulipany masz śliczne.Jednak sadzone w kępach wyglądają fantastycznie-ja też jesienią tak posadzę