Ogródek AGNESS cz.1
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agusiu witaj. nie pisze juz że piekna zima u Ciebie (i tak jest piękna) ale ja chciałam juz wiosne ogladac. Co to za kapryśna pogda. Nie pisze więc co u mnie aby nie drażnić, Widziałam tylko na tvn24jak sypie na zakopiance - to sie przeżegnałam. Współczuje wszystkim, których teraz jeszcze to dopada.
AGUŚ głowa do góry-moze to tylko na chwilke
AGUŚ głowa do góry-moze to tylko na chwilke
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pisałaś o wiosennych kwiatkach... więc pierwsze co mi przyszło do głowy to przebiśniegiAGNESS pisze:Aguś, wstyd mi się przyznać, ale nie mam przebiśniegówKiedyś miałam, ale tam gdzie kiedyś była rabata jest teraz skalniak, który robiony był jesienią , zapomniałam o tych cebulach i zostały zasypane gruzem i ziemią
ale na pewno je sobie kupie, razem z rannikami, bo też mi się strasznie podobają
![]()

o kurczę.....
współczuwam...toz to Sybir...
U mnie deszczyk, ale ciepło.

U mnie deszczyk, ale ciepło.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Aga z wielką przyjemnościa przeszłam się po Twoim ogródku.
Miałaś fantastyczny pomysł ze studnią... bardzo fajny zakątek tam stworzyłaś ...
a zima... bardzo mi się podoa... w cudzych ogródkach
Miałaś fantastyczny pomysł ze studnią... bardzo fajny zakątek tam stworzyłaś ...
a zima... bardzo mi się podoa... w cudzych ogródkach

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś dziękuję Ci bardzo za kwiatki
Izuś właśnie
niespodzianka była niesamowita, na 16 szłam do pracy i było czarniuteńko , a o 17 córka dzwoni pytając o parasol, więc ja zdziwiona, że pada deszcz, oglądam się do okna, a tam bieluteńko- byłam w szoku
Giguś mam nadzieję, że faktycznie na chwilę, śnieg jest niesamowicie mokry, więc myślę, że jak nie będzie mrozu to szybko się stopi .Ja wiem, że marzec to jeszcze przecież zima, ale już o tej porze tak się wygląda tej wiosny, że rozum swoje a uczucia swoje
Aguś moje pierwsze kwiatki to będą krokusy, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ranniki i przebiśniegi je wyprzedzą
Aguś masz rację, że Sybir
ale mam nadzieję, że zima szybko sobie pójdzie
Moniś, ja też liczę na to, że śnieg szybko stopnieje, masz rację -oby tylko już nie dosypało
Izuś, cieszę się , ze do mnie zajrzałaś
i, że podoba Ci się mój studzienny kącik
, a zima cóż najchętniej to bym oglądała ja na zdjęciach
Danusiu. bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Cieszę się, że będziesz do mnie zaglądać, zapraszam 

Izuś właśnie

Giguś mam nadzieję, że faktycznie na chwilę, śnieg jest niesamowicie mokry, więc myślę, że jak nie będzie mrozu to szybko się stopi .Ja wiem, że marzec to jeszcze przecież zima, ale już o tej porze tak się wygląda tej wiosny, że rozum swoje a uczucia swoje

Aguś moje pierwsze kwiatki to będą krokusy, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ranniki i przebiśniegi je wyprzedzą

Aguś masz rację, że Sybir

Moniś, ja też liczę na to, że śnieg szybko stopnieje, masz rację -oby tylko już nie dosypało

Izuś, cieszę się , ze do mnie zajrzałaś

Danusiu. bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa

- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Agnieszko, ale zima
Nieźle dzisiaj sobie poszarżowala, już któryś z kolei ogródek, gdzie jest tak biało. A niedawno narzekałam, ze tylko u mnie zostały resztki śniegu ;) Jak to się szybko zmienia 

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- ariel
- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
To już podlasieAGNESS pisze: Witaj Arielku w moim ogródkui u Ciebie zima
Ja jestem z Włodawy, to jest na samej granicy z Ukrainą.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Niestety Arielku, ja po przeciwnej stronie
A odwiedzić zawsze możesz, niekoniecznie jako inspektor
Witaj Moniś u mnie tak jak i u Ciebie zima
całe szczęście, że chociaż już nie sypie, oby nie zaczęło znowu
Witaj Liduś zazdroszczę Ci , że mogłaś popracować w ogródku, u mnie niestety jeszcze się nie da
Drzewka owocowe sadziłaś 

Witaj Moniś u mnie tak jak i u Ciebie zima

Witaj Liduś zazdroszczę Ci , że mogłaś popracować w ogródku, u mnie niestety jeszcze się nie da