Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agusiu witaj. nie pisze juz że piekna zima u Ciebie (i tak jest piękna) ale ja chciałam juz wiosne ogladac. Co to za kapryśna pogda. Nie pisze więc co u mnie aby nie drażnić, Widziałam tylko na tvn24jak sypie na zakopiance - to sie przeżegnałam. Współczuje wszystkim, których teraz jeszcze to dopada.
AGUŚ głowa do góry-moze to tylko na chwilke
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

AGNESS pisze:Aguś, wstyd mi się przyznać, ale nie mam przebiśniegów :oops: Kiedyś miałam, ale tam gdzie kiedyś była rabata jest teraz skalniak, który robiony był jesienią , zapomniałam o tych cebulach i zostały zasypane gruzem i ziemią :cry: ale na pewno je sobie kupie, razem z rannikami, bo też mi się strasznie podobają :D
Pisałaś o wiosennych kwiatkach... więc pierwsze co mi przyszło do głowy to przebiśniegi :lol: Ranniki mam od niedawna, ale też je lubię. Tylko krokusów mi brak, mam chyba zaledwie kilka pojedynczych sztuk.
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

o kurczę..... :( współczuwam...toz to Sybir... :shock:
U mnie deszczyk, ale ciepło.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
Monika76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2007, o 17:50

Post »

O jasna... faktycznie dosypało :shock: Mam nadzieję, że już więcej nie dosypie a to co jest stopi się szybko.
U Moniki - cz. 1, cz. 2
Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aga z wielką przyjemnościa przeszłam się po Twoim ogródku.
Miałaś fantastyczny pomysł ze studnią... bardzo fajny zakątek tam stworzyłaś ...

a zima... bardzo mi się podoa... w cudzych ogródkach :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Witam Agnieszko bardzo mi się u Ciebie podoba.Będę tutaj zaglądać.
Z wiosną jest ciekawiej.Masz piękne kwiaty.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Moniś dziękuję Ci bardzo za kwiatki :D

Izuś właśnie :D niespodzianka była niesamowita, na 16 szłam do pracy i było czarniuteńko , a o 17 córka dzwoni pytając o parasol, więc ja zdziwiona, że pada deszcz, oglądam się do okna, a tam bieluteńko- byłam w szoku :shock:

Giguś mam nadzieję, że faktycznie na chwilę, śnieg jest niesamowicie mokry, więc myślę, że jak nie będzie mrozu to szybko się stopi .Ja wiem, że marzec to jeszcze przecież zima, ale już o tej porze tak się wygląda tej wiosny, że rozum swoje a uczucia swoje :?

Aguś moje pierwsze kwiatki to będą krokusy, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ranniki i przebiśniegi je wyprzedzą :D

Aguś masz rację, że Sybir :( ale mam nadzieję, że zima szybko sobie pójdzie :?

Moniś, ja też liczę na to, że śnieg szybko stopnieje, masz rację -oby tylko już nie dosypało :?

Izuś, cieszę się , ze do mnie zajrzałaś :D i, że podoba Ci się mój studzienny kącik :D , a zima cóż najchętniej to bym oglądała ja na zdjęciach :lol:

Danusiu. bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :D Cieszę się, że będziesz do mnie zaglądać, zapraszam :D
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Agnieszko, ale zima :shock: Nieźle dzisiaj sobie poszarżowala, już któryś z kolei ogródek, gdzie jest tak biało. A niedawno narzekałam, ze tylko u mnie zostały resztki śniegu ;) Jak to się szybko zmienia :?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu nie bez przyczyny mówi się,, w marcu jak w garncu,, ja też się cieszyłam, że już stopniał śnieg, chodziłam i szukałam w ogródku kwiatowych zwiastunów wiosny, a tu tak dowaliło śniegu , jeszcze zanim przyjdzie prawdziwa wiosna, to czekają nas różne niespodzianki :?
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

AGNESS pisze: Witaj Arielku w moim ogródku :D i u Ciebie zima :( Ja jestem z Włodawy, to jest na samej granicy z Ukrainą.
To już podlasie :) Myślałem, że gdzieś bardziej na południe od Lublina - Janów Lub., Biłgoraj. Jak dobrze pójdzie latem znów będę tam pracował. Myślałem, że mam szanse odwiedzić Cię jako inspektor terenowy :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Aguś :D Co z Twoją wiosną? U mnie dalej bardziej zimowo...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witam Agnieszko, ja popracowałam w ogrodzie, trochę zimno było,ale nie najgorzej. Sadziliśmy drzewka, bo przyszły zamówione.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niestety Arielku, ja po przeciwnej stronie :lol: A odwiedzić zawsze możesz, niekoniecznie jako inspektor :lol:

Witaj Moniś u mnie tak jak i u Ciebie zima :? całe szczęście, że chociaż już nie sypie, oby nie zaczęło znowu :?

Witaj Liduś zazdroszczę Ci , że mogłaś popracować w ogródku, u mnie niestety jeszcze się nie da :? Drzewka owocowe sadziłaś :?:
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Tak owocowe, dokupiliśmy kilka, ale jeszcze mamy zakupić dwie śliwy i to z drzew owocowych byłoby tyle.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Widzę, że zima na całego u Ciebie Agnieszko! Ogród też pięknie wygląda w takiej pierzynce.....ale białą zimę to ja lubię, tylko może nie w marcu :lol: Teraz to wszyscy wyczekujemy wiosny i słoneczka :lol: A u nas dzisiaj deszcz...brr..
Kącik wypoczynkowy w miejscu studni pomysłowy i fajny...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”