Działka Zeni

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu, Halinko,Dorotko..dziękuję za odwiedziny. Ciemierniki o tej porze to najwspanialszy widok na całej działce. Wszystko już oklapnięte..zwłaszcza po wczorajszym przymrozku..a one trzymają się sztywno i mróz im nie straszny. Ta najwyższa lilia..to pewnie o trąbkową chodzi.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zeniu mój ciemiernik korsykański dopiero zawiązuje pąki,ale zimą zacznie kwitnąć,jest fajny bo bardzo długo kwitnie :D,Twój jest inny.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hal1959 pisze:Zeniu mój ciemiernik korsykański dopiero zawiązuje pąki,ale zimą zacznie kwitnąć,jest fajny bo bardzo długo kwitnie :D,Twój jest inny.
Właśnie..nie jestem pewna, ale czy nie cuchnący.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Myślę,że Ty masz ten cuchnący ciemienik.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Zenia pisze:Basiu..oczywiście że do ciebie zostało. Ja łakomczuch ..ale do gości zostawiam. Choć dziś Genia ze słodkościami przyszła. Jak wy robicie, że tak na poczekaniu z tymi ciachami przychodzicie, Ja szukam godzinę .....ale same kwiaty. Więc na przestrogę..jak tak codziennie te słodkości to będzie tak.

Obrazek
ZENIU-jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele ,chyba ,że już się za łóżko wylewa.

A tak całkiem poważnie ,wreszcie obejrzałam twój ogród strona po stronie i jestem pod ogromnym wrażeniem .Nigdy nie byłam specjalną fanką iglaków ,ale u ciebie to wygląda wspaniale.Cały ogród przepiękny i chociaż iglaczki formowane to i tak wszystko wygląda tak jakoś naturalnie .Bardzo mi się podoba .Ciemierniki masz piękne ,ja mam na razie jednego i kupionego nie dawno ,ma być biały ,ale jaki będzie zobaczymy.Może jak mi się spodoba ten mój i poradzę sobie z nim ,to w przyszłym roku postaram się o inne.
życzę miłego dnia.
Słoneczko dla ciebie i twoich gości.

Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ZENIU-zapomniałam jeszcze napisać ,że mieszkamy nie daleko siebie ,ty w KALISZU ,a ja w Potaśni koło Ostrzeszowa.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu
tłoczno u Ciebie wesoło - milutko i dobrze karmisz ,dziewczyny takie spore :;230 :;230 :;230 .

Ciemiernik rewelacja taki piegusek , nie ma czasami dzieci za dużo :?:

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Halinko, Jolu, Tijo..jakże się cieszę że mnie odwiedziłyście. No z tym ciałkiem to ja zawsze mówię że póki się w drzwi mieszczę to nie jest tak żle.
Co do ciemierników , bardzo się cieszę że się podobają. Ja przynajmniej jestem nimi zachwycona. Są bezproblemowe. Jedyny mój problem z nimi..to to że właśnie nie chcą mieć dzieci. Czytałam u innych forumowiczek że mają młode siewki..a te moje nic. Może do tej pory nie wiedziałam i wyrywałam jako chwast. Ale tego lata, gdy się dowiedziałam..nic,,żadnych chwastów nie wyrywałam i siewek też nie widzę. Ale też będę chciała dokupić inne kolory. Tylko są teraz bardzo drogie. Widziałam parę dni temu inny kolor.....15zł. Ale się rozpisałam.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Trochę koloru..

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miechunka ,cis i piękne słoneczne chryzantemki.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu to już pozostałości kolorków. Teraz będę sie martwić jak Genia....co ja wam pokażę?. ;:110
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Witaj Zeniu!
Teraz dobry czas nastał na odwiedzanie cudzych ogródków :lol:
Jestem pod wrażeniem Twojej działki, szczególnie formowanych iglaków i nie tylko. Ciemiernika też masz pięknego. Mam nadzieję, że przyszłym roku Ci się wysieje.
Kiedy tak zagląda się do cudzych ogródków, to kajecik puchnie od listy chciejstw :D Szkoda, że działka tak samo nie puchnie rozmiarowo :wink:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu. Po obejrzeniu twojego wątku, to dopiero mi kajecik chciejstw napuchł. Już nawet wszystkiego nie zapisywałam..gdzie dała bym radę tyle zdobyć. Ale marzy mi się choć namiastkę tego co masz ty. :lol: :cry: :lol:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Zeniu :D ładna chryzantema żółta , miejsce gdzie jest posadzona wygląda pewnie jakby słońce zeszło na ziemię ,ma taki wyrazisty kolorek :D . Czy ona zimuje w ogrodzie , nie przemarza :?:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Tija. To młoda chryzantemka...pierwszy rok mi przezimowała i zakwitła. Czyli że do ogrodu się nadaje...zimę przetrzyma. Wcześniej sadziłam różne ale każda mi przemarzała. Dobrze że choć ta, bo bardzo lubię w ogrodzie jesienią chryzantemy..podobają mi się. :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”