Działka Zeni
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ZENIU-jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele ,chyba ,że już się za łóżko wylewa.Zenia pisze:Basiu..oczywiście że do ciebie zostało. Ja łakomczuch ..ale do gości zostawiam. Choć dziś Genia ze słodkościami przyszła. Jak wy robicie, że tak na poczekaniu z tymi ciachami przychodzicie, Ja szukam godzinę .....ale same kwiaty. Więc na przestrogę..jak tak codziennie te słodkości to będzie tak.
A tak całkiem poważnie ,wreszcie obejrzałam twój ogród strona po stronie i jestem pod ogromnym wrażeniem .Nigdy nie byłam specjalną fanką iglaków ,ale u ciebie to wygląda wspaniale.Cały ogród przepiękny i chociaż iglaczki formowane to i tak wszystko wygląda tak jakoś naturalnie .Bardzo mi się podoba .Ciemierniki masz piękne ,ja mam na razie jednego i kupionego nie dawno ,ma być biały ,ale jaki będzie zobaczymy.Może jak mi się spodoba ten mój i poradzę sobie z nim ,to w przyszłym roku postaram się o inne.
życzę miłego dnia.
Słoneczko dla ciebie i twoich gości.

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko, Jolu, Tijo..jakże się cieszę że mnie odwiedziłyście. No z tym ciałkiem to ja zawsze mówię że póki się w drzwi mieszczę to nie jest tak żle.
Co do ciemierników , bardzo się cieszę że się podobają. Ja przynajmniej jestem nimi zachwycona. Są bezproblemowe. Jedyny mój problem z nimi..to to że właśnie nie chcą mieć dzieci. Czytałam u innych forumowiczek że mają młode siewki..a te moje nic. Może do tej pory nie wiedziałam i wyrywałam jako chwast. Ale tego lata, gdy się dowiedziałam..nic,,żadnych chwastów nie wyrywałam i siewek też nie widzę. Ale też będę chciała dokupić inne kolory. Tylko są teraz bardzo drogie. Widziałam parę dni temu inny kolor.....15zł. Ale się rozpisałam.
Co do ciemierników , bardzo się cieszę że się podobają. Ja przynajmniej jestem nimi zachwycona. Są bezproblemowe. Jedyny mój problem z nimi..to to że właśnie nie chcą mieć dzieci. Czytałam u innych forumowiczek że mają młode siewki..a te moje nic. Może do tej pory nie wiedziałam i wyrywałam jako chwast. Ale tego lata, gdy się dowiedziałam..nic,,żadnych chwastów nie wyrywałam i siewek też nie widzę. Ale też będę chciała dokupić inne kolory. Tylko są teraz bardzo drogie. Widziałam parę dni temu inny kolor.....15zł. Ale się rozpisałam.
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zeniu!
Teraz dobry czas nastał na odwiedzanie cudzych ogródków
Jestem pod wrażeniem Twojej działki, szczególnie formowanych iglaków i nie tylko. Ciemiernika też masz pięknego. Mam nadzieję, że przyszłym roku Ci się wysieje.
Kiedy tak zagląda się do cudzych ogródków, to kajecik puchnie od listy chciejstw
Szkoda, że działka tak samo nie puchnie rozmiarowo 
Teraz dobry czas nastał na odwiedzanie cudzych ogródków

Jestem pod wrażeniem Twojej działki, szczególnie formowanych iglaków i nie tylko. Ciemiernika też masz pięknego. Mam nadzieję, że przyszłym roku Ci się wysieje.
Kiedy tak zagląda się do cudzych ogródków, to kajecik puchnie od listy chciejstw