Moje roślinki
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też chciałam gruboszka na bonsai. I mój jest już dość duży. Dostałam go wiosną od Anolki i bardzo szybko urósł. Przemeki miał mi pomóc go formować, ale jak go nie ma to nie wiem co z tego wyjdzie. Co prawda Przemciu napisał, że można pisać do Niego na e-mail, ale chyba nie będę mu zawracać głowy jak nie ma czasu.
-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
Treissi, Przemek pisał dzisiaj o bonsai z grubosza na "diagnostyce". Zajrzyj tam.treissi pisze:Ja też chciałam gruboszka na bonsai. I mój jest już dość duży. Dostałam go wiosną od Anolki i bardzo szybko urósł. Przemeki miał mi pomóc go formować, ale jak go nie ma to nie wiem co z tego wyjdzie. Co prawda Przemciu napisał, że można pisać do Niego na e-mail, ale chyba nie będę mu zawracać głowy jak nie ma czasu.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Kasiu mam nadzieję, że to nie są bardzo poważne oparzenia. Mogę Ci polecić krem 1% Dermazin. Jest bardzo dobry. Moja mała jak miała jakieś 2 latka wylała sobie na rączkę barszcz i poparzyła sobie ją dość poważnie. Smarowałam jej tym kremem 2-3 dziennie i po ok. miesiącu nie został żaden ślad. Niestety ten krem jest na receptę, ale jest za to bardzo tani, bo kosztuje ok. 3 zł.
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Dziękuję Moniko, To są poparzenia drugiego stopnia. Mam krem polecony przez lekarza, argosulfan czy jakoś tak, ze srebrem ponoć dobry jest, tym samym smarowali mi na pogotowiu i u chirurga. Teraz to wygląda fatalnie, bo wczoraj na wizycie u chirurga, ku mojemu przerażeniu, ściągali mi skórę z pęcherzami, tak że teraz nie dość że boli to jeszcze wypływa z tego osocze. Przepraszam jak zniesmaczyłam. Mam nadzieję że szybko się nową skórą pokryje i blizny nie będzie. Dziękuję za wsparcie.
Edit: teraz przeczytałam że oba te kremy mają taki sam skład ;)
Edit: teraz przeczytałam że oba te kremy mają taki sam skład ;)