Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Agnieszko;dzięki,przekażę synowej.A Ciebie dopinguję,bo wiem,jak to jest, iść pod wiatr.Nie zwracaj uwagi,na głupie uśmieszki i słowne przytyki.Zobaczą,że coś się zmienia i pięknieje,to zmienią zdanie.A swoją drogą ,szukajcie swojego kawałka ziemi.Będę cieszył się z Wami.Pozdrawiam Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;nie wpisałem,Agnieszce,że też czekam na zdjęcia,co nie miej czynię.zrobię tak,u siebie dam fotki z botanika,a u Ciebie z miasta.Byliśmy z żoną na działce,zdążyłem zerwać dwa wiadra śliwek i deszcz nas wygonił do domu.Dobra ,wklejam zdjęcia. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cudne ptaszyska, mogę spytać gdzie to? Nie oberwę za to, że nie dotarłem do tej informacji? :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Witam;Piotrze,zdjęcia są zrobione w ptaszarni,w ogrodzie zoobotanicznym,w Toruniu.Jeszcze parę wkleję. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Małpiszonek też fajny hehe, tylko jakiś taki podkurczony, chyba nie lubi zdjęć :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu, zdjęcia pokazujesz super, ja nie mam jeszcze swoich :cry: nie zdążyłem, ale bardzo chciałem je zrobić. Nie nadążam po prostu ze wszystkim ostatnio. :( Ale zaraz dodam z Krakowa jeszcze parę to tak w ramach przeprosin.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

myślałem,że Byłeś na sesji zdjęciowej.Co się odwlecze............. .Mam jeszcze zdjęcia z botanika, wklejam. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ten fikus jest niesamowicie wielki. I pomyśleć że mam taki sam tylko o wiele większy. Sesję jeszcze zrobię tylko tak jak mówię czas mnie goni. Jak tam pracę na działce postępują :?: :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;na działce okres zbiorów,teraz mam śliwki,a w domu,przetwory,kompoty,dżemy.Dzisiaj prawie uciekaliśmy,bo było oberwanie chmury.Ledwo zdążyłem zapakować wiadra ze śliwkami do samochodu i się zaczęło,ciemno,błyskawice i ulewa.Wolno,ale dojechaliśmy do domu.Wkleję parę fotek z działki.U Ciebie spokojnie?.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bardzo ciekawe zdjęcia.Te fontanny robią wrażenie.I oczywiście piekne "królestwo"synowej.Widzę,że warto do Ciebie wpadac,aby coś ciekawego zobaczyc.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No no owoce wyglądają rewelacyjne, a śliwek to masz chyba nadmiar teraz hehehehe. U mnie z pogoda różnie, wczoraj też było oberwanie chmury, parę połamanych drzew ale wszystko już posprzątane. Powiedz mi na drugiej fotce są to morele czy takie śliwki :?: :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Witam;Zuziu, dzięki za odwiedziny,synowej przekażę słowa uznania,w jej imieniu, dziękuję.Postaram się wkrótce,Ciebie odwiedzić.Pozdrowienia.Ryszard. Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;śliwek,ci u nas dostatek-żartuję.Ale nie narzekam,trochę roboty jest,mimo że rodzinkę częściowo obdzieliliśmy.Te duże śliwy,co pytasz ,to renkloda brzoskwiniowa,średnia plenność,ale smak!!!!!.Zaprawy pokażę Ci na fotkach.Dzisiaj pogoda względna,można wytrzymać.Pozdrawiam,Ryszard.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Muszę wkleić fotki w drugim poście,żona mnie zagadała i poszło.A przy okazji,powiedz mi co to za kwiatki na zdjęciu?Muszę jeszcze Erazma spytać o te śliwki,co są we wiaderkach,my nazywamy je Uleny,ale to tak na marginesie Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:137 ;:154 No kurczę zaprawy elegancki bym powiedział :lol: Tylko jeść. hehehhe. A te kwiatki znajome ale nie mam pojęcia jak się nazywają. Ja to raczej orientuję się w drzewach i krzewach a kwiaty to tylko niektóre kojarzę. :!: U mnie dzisiaj słonecznie, super pogoda. Jak mówisz że te śliwki nazywacie ulena to może to jest renkloda ulena w końcu jest taka odmiana. :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”