Witam Was moi drodzy,deszczyk od rana pada sobie równiutko i powolutku i dobrze a ja wczoraj dobrowolnie

nie musiałam ,ale chciałam

, zasiliłam cały ogród kwiatowy i wyplewiłam niektóre miejsca ,bo nie mogłam dać nawozu na chwasty i teraz mi to zasilanie podlewa ,no i się cieszę ogromnie ,bo przecież wiosna i roślinki muszą coś dostać do zjedzenia na początek a u mnie jeszcze nic nie dostały i od wczoraj to się zmieniło.
Dorota,staram się tak podejść do życia ,bo zawsze wszystko było ważniejsze ode mnie ,nie powiem przynosiło mi to radość ,że potrafiłam i dałam radę ,ale teraz mam okres buntu

,u mnie też z ziemi był pył ,a teraz tak nam fajnie pada ,no i moje papu dla roślin dostaje się do korzonków,niech sobie pojedzą i popiją ,wyroby wyszły przepyszne,aż jestem z nich dumna i przy świątecznych pomagał mi Boguś ,bo nie wyrabiałam czasowo , pozdrawiam
Ewciu,staram się pilnować zdrowia ,ale nie zawsze mi to wychodzi ,drzewa cudownie wyglądają ,u mnie teraz magnolia zaczyna sypać różowe płateczki ,pozdrawiam
Tereniu,ostatnio już tak mi dopiekło ,że na chwilę te słowa wprowadziłam w czyn a na jak długo to nie wiem

,ja też tak mam ,ze nigdy nie ucinam drzemki ,po prostu chyba nie umiem i dla mnie też jest dziwne nic nie robienie i nawet miałabym wyrzuty sumienia ,że zmarnowałam ten czas

,pozdrawiam
Anetko,odpoczęłam dzisiaj i dalej będę robić na luzie ,miło cię widzieć z kawusią w ogrodzie ,pozdrawiam
Aniu,miło,że się podoba w ogrodzie ,ta żółta roślinka to Jagodowiec ,pozdrawiam
Basiu,witaj ,ważne ,że dotarłaś ,czasem tak nam coś się wymknie ,ja też tak mam ,piwonie u mnie kwitną 2 miesiące ,bo mam dużo odmian i one tak sie rozciągają w czasie z kwitnieniem ,ja też je uwielbiam i nie mogę się doczekać ich kwitnień ,ale już niedługo będą ,pozdrawiam
Joasiu,tą silną wolę mam teraz ,bo mi chyba już bardzo dokuczyło przemęczenie i przeziębienie ,ale jak odpocznę to kto wie co będzie

,pozdrawiam
Teresa,ja też lubię narcyzy ,ale ich mi jakoś myszy nie jedzą ,ale tulipany zjedzone wszystkie ,babcine narcyzy uwielbiam za skromność i zapach ,pozdrawiam
Lucynko,na razie jeszcze to hasło działa ,ale jak długo to nie wiem ,ja też musiałam zrobić i mieć tu i teraz ,ale chyba coś przesadziłam z ilością i się potknęłam

,bardzo bym chciała mieć dużo siły ,żebym fruwała po ogrodzie ,ale tak nie ma i muszę przystopować na chwilę ,rok temu usunęłam migdały ,może to też ma wpływ na zaziębienie ,dziękuję za życzenia zdrowia ,bo ono jest dla nas najważniejsze , pozdrawiam