Świat Beci

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a tu już po zmianach Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mam zamiar połączyć nowe iglaki z tymi, które już sobie rosną, tym samym będzie to ciąg przez całą jedna stronę działki. Efekty na pewno pokażę, PS. co robicie, aby chronić dłonie?ja mimo rękawic mam zawsze okropne paznokcie :( :( :(
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja też tak mam, niezależnie od tego, czy pracuję w rękawiczkach, czy bez. Zauważyłam, że krótkie paznokcie, spore pranie w misce i często nakładany krem do rąk dobrze robią na czystość paznokci i elastyczność skóry dłoni. Ale do tej pory nie znalazłam dobrej metody na odciski od narzędzi :evil:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05

Post »

Cudowny ten twój ogród nie mogę się opanować tak mi sie podoba !!!
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Beciu - ogród masz naprawdę piękny - i taki duży, chyba się pomyliłaś z tymi metrami :) Wygląda na znacznie większy niż te przepisowe 3 setki :)
Urządziłaś go bardzo ciekawie i widać, że sprawia Ci to przyjemność. A ten basen - bajeczny, sama bym do niego wskoczyła :)
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

NALEWKO!! dziękuję za dobre rady, może chodź trochę poprawi się stan moich dłoni po grzebaniu w ziemi..

aneczkkaa dziękuje za dobre słowo, to zawsze bardzo mobilizuje do działania, a mamy co robić jeszcze.....Twoja działka zmienia się co dzień, śledzę Wasze poczynania....

Ave niestety to tylko 300m!! zaczyna brakować mi już miejsca na nowe nasadzenia, bo jednocześnie lubię dużo przestrzeni i środka lewej strony nie chciałabym zajmować. Mały musi gdzieś biegać!!

Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję za odwiedziny, już myślałam, że nikt do mnie nie zagląda i będę sobie na forum uprawiać monolog!! :lol: :lol: :lol: [/b]
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Beciu - monolog Ci tu na pewno nie grozi :)
Myślę, że nawet jak Forumki się nie wpisują to na pewno oglądają, więc pisać i wstawiać fotki powinnaś koniecznie. :)
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

oglądamy oglądamy te sliczności :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Beciu :D pewnie, że wszyscy oglądają Twoją działkę :D :D
Zrobiłaś tak wieeeelkie przeobrażenie w ciągu roku, że tylko oglądać i podziwiać ;:63 ;:63 ;:63
Pewnie niektórym słów brak i dlatego nie piszą tylko oglądają ... oglądają ... oglądają ... :wink:
... tak jak i ja czasami ... :lol:

Basenik sobie sprawiłaś ekstra!! Jak moje dzieci były trochę mniejsze, to też ustawiałam basen na działce a młodszy syneczek wstawiał do niego wąż ogrodowy i robił fontannę :D :D :D a teraz to już nawet nie chce jeździć ze mną ...
:(
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Witaj Beciu do końca to daleko najpierw mąż kończy zaplecze żeby przenieś narzędzia ,dziś skończył dopiero malować musi porobić półki na mniejsze narzędzia ,pomyślałam sobie że jak skończy to zrobię fotke i pokażę a potem musi zalać w altanie podłoge no i otynkować bo nie jest cała otynkowana,a u ciebie piękne zmiany no i jest gdzie się wymoczyć po całym dniu ;:109
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

Witam wszystkich odwiedzających, Zosiu trzymam kciuki za Twoją altankę i czekam na fotki!!
Aniu dziękuję za miłe słowa, lubię czytać takie opinie..

Zanim Śląsk nawiedziła potężna ulewa byłam na działce, zdążyliśmy skosić trawę i potem już ociekaliśmy...
zdążyłam jednak zrobić zdjęcia...

Moje wrzosy maja coraz piękniejsze kolory:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

moje hebe
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

kilka iglaczków Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Śliczne te wrzosy,chociaż kojarzą mi się z jesienią.Ale ten czs szybko ucieka....Hebe też pięknie wyglada,czy to nie kłopotliwa roślinka ?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”