Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Agnieszko piękne te berberysy, a w ogóle po kolorowym kwieciu to krzewy liściaste są moją drugą miłością. Krzewy na wiosnę i jesienią są piękne!
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga,oglądając twoje zdjęcia można w jakimś stopniu polubić jesień,tylko dlaczego tak daleko do wiosny?Po intensywnym sezonie letnim potrzebny jest odpoczynek,żeby organizm się zregenerował,ale jesień na to wystarczy.Trzeba zimę wyrzucić z kalendarza.Otoczka dla chryzantemy pomysłowa i piękna zarazem.
Witam wszystkich serdecznie, a zwłaszcza nowego gościa - Annę55
(tak, humanistyczna ze mnie dusza!) - i dziękuję za wszystkie miłe wpisy pod adresem mojego ogrodu oraz ostatniego zdjęcia... krzewy przebarwiają się teraz bajecznie powodując, że jesień jest dużo przyjemniejsza w odbiorze - co też cieszy moje oczy niezmiernie.
Kochani, dziś dopiero dochodzę do siebie po weekendzie z migreną, dlatego mój wpis będzie krótki.
W związku z tym, moje wszystkie plany ogrodowe musiałam odłożyć na przyszły tydzień, bo piątek i sobotę przeleżałam... Cóż, przyszła jesień, a wraz z nią wróciły przykre i bolesne dolegliwości...
Życzę Wam dobrej niedzieli!
PS. U mnie się wypogodziło i zrobił się bardzo przyjemny dzień!

Kochani, dziś dopiero dochodzę do siebie po weekendzie z migreną, dlatego mój wpis będzie krótki.

Życzę Wam dobrej niedzieli!
PS. U mnie się wypogodziło i zrobił się bardzo przyjemny dzień!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko czy leki już nie działają czy je odstawiłaś?
Piękna niedziela, ale za szybko zrobiło się zimno (jesiennie!). Życzę dobrego tygodnia bez żadnych takich
Piękna niedziela, ale za szybko zrobiło się zimno (jesiennie!). Życzę dobrego tygodnia bez żadnych takich

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Agus wnerwia mnie ta twoje migrena , wiesz
Tulimyyyy
U mnie było pięknie ,nie jakśs tam nie wiem jak ciepło...ale okejos ...tak może być do samiuśkiej zimy
W ogrodzie oprócz kawusi i ciacha zero roboty...luzik dzisiaj nad luziki 

Tulimyyyy

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Coś się chyba w pogodzie dzieje, bo te migreny znowu atakują.
A już myślałam, że leki pomagają
A już myślałam, że leki pomagają
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ja co prawda na typową migrenę nie cierpię,ale też coś mnie dziś głowa pobolewała ,coś chyba z tą pogodą nie tak,albo za długo spałam
Dorciu, Gosiu, Doris, Marysiu - dzięki Wam za troskę
Wyobraźcie sobie, że całą wiosnę funkcjonowałam bez leków... to nie tak, że w ogóle mnie głowa przez ten czas nie bolała, ale ataki były bardzo rzadkie i stosunkowo krótkie, jak na moje możliwości...
Od wczoraj wróciłam do codziennych leków regulujących skurcze naczyń krwionośnych w mózgu, mam też nowe dwa leki stricte przeciwbólowe. Niestety podczas tej trzydniówki żaden nie zadziałał, bo już budziłam się z bólem, więc trudno to było przerwać. Jesień i zima to bardzo przykry pod tym względem okres dla migrenowców...

Wyobraźcie sobie, że całą wiosnę funkcjonowałam bez leków... to nie tak, że w ogóle mnie głowa przez ten czas nie bolała, ale ataki były bardzo rzadkie i stosunkowo krótkie, jak na moje możliwości...
Od wczoraj wróciłam do codziennych leków regulujących skurcze naczyń krwionośnych w mózgu, mam też nowe dwa leki stricte przeciwbólowe. Niestety podczas tej trzydniówki żaden nie zadziałał, bo już budziłam się z bólem, więc trudno to było przerwać. Jesień i zima to bardzo przykry pod tym względem okres dla migrenowców...
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Aguś ja nie migrenowiec ale głowa wczoraj i dziś też mi się dawała we znaki
Coś z ta pogodą jest nie ok
u mnie na dworze straszny ziąb także kubeczek cieplutkiej owocowej herbatki i książka umiliła to smętne popołudnie
Pozdrawiam i zdrówka życzę aby te wredne migreny pozostawiły cie w spokoju

Coś z ta pogodą jest nie ok
u mnie na dworze straszny ziąb także kubeczek cieplutkiej owocowej herbatki i książka umiliła to smętne popołudnie
Pozdrawiam i zdrówka życzę aby te wredne migreny pozostawiły cie w spokoju

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś przytulam mocno
życzę żeby tej jesieni jednak się nie sprawdzila ta reguła powrotu migreny. Okropna przypadłość 

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś, mam nadzieję, że już Ci odpuściła paskudna migrena...ściskam, delikatnie 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Aguś poniedziałkowo.Ja nie miewam migren,ale ostatnio tez wstaję z bćlem głowy i jestem na prochach.Muszę znowu przez jakiś czas pić kawę z cytryna ,będzie trochę spokoju.
U mnie w nocy musiał być przymrozek,bo ścięło mi część roślin.
U mnie w nocy musiał być przymrozek,bo ścięło mi część roślin.