Tak to wygląda

A swoją drogą kiedyś, ktoś wspominał, że jego parapety też już osiągnęły ostatni level - a co widzę, ten ktoś dendrobium poszukuje. Czyli jednak parapety rozciągliwe?

Oczywiście, że rozciągliwe..toż to jest naukowo i doświadczalnie dowiedzione na Forum!!kaska1ge pisze:Czyli jednak parapety rozciągliwe?![]()
Potrzeba matką wynalazków. no i jakoś trzeba upychać maluchy dla CiebieAnia.S pisze:Kasiu genialnie wymyśliłaś z tymi pojemnikami a fiołeczek jak cudnie kwitnie
Widziałam już taki majsterszyk do parapeciku półeczka a koło półeczki regalik....a dziewczyna ma tylko skrętniki i parę storczyków (to tak dla zmylenia przeciwnika) ...kaska1ge pisze:[ Na innych oknach pojemniki stoją jeden na drugim, jak u ciebie, ale do zdjęcia wybrałam ten parapet gdzie oprócz szklarenek przynajmniej większe okazy stoją. O półeczce już myślałam, a jak będzie z realizacją to czas pokaże. Jakby coś to nie omieszkam poinformować.
I to jest nawet dość realne zakończenie.gianna pisze:A potem... przeprowadzka do willi z oranżerią...