Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Ale żeś się do pracy wzięła - Ale wiem po takiej długiej zimie to się o całym świecie zapomina jak w te rabatki się wejdzie ;:304
Pozdrawiam. Ewa
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj,Ewciu,ażebyś wiedziała :D Jutro teściowa pójdzie do ogrodu i powie "a kiedy ty to zrobiłaś?"Bo rzeczywiście nie widziała dzisiaj,nie wychodziła ;:185
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Mirko he, he ja dzisiaj tylko z śniegiem walczyłam...słonko troszkę pomagało ale jeszcze mam tego białego dość dużo... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No popatrz,ja do wczoraj tak marudziłam!Dzisiaj słońce czyniło swoją powinność,śnieg ginął w oczach,może jutro już go w ogóle nie zastanę w ogrodzie :roll: Chce się żyć,może przesyłka jakaś nadejdzie na dniach,ach ziemię między palcami czuć to jest to ;:oj Ale Ty masz jeszcze większą werwę,Ty masz 20 lat :wink:
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

..he, he oj Miruś chciałoby je mieć a co pomarzyć nie można...
jutro zabieram się za pomidorki koraliki ..oj już dawno powinnam ale zawsze są pilniejsze sprawy a one już wielkachne są...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Mirciu witam porannie :wit
Przyszłam z rewizytą i jestem zachwycona Twoim ślicznym ,naturalistycznym ogrodem ...te dorodne kępy irysów ;:167 Liliowce też podbuły moje serce ,ale mam ich tylko kilka odmian ,bo niestety miejsca brak a trawników nie zamierzam likwidować ;:224
Na oczar choruję i w tym roku pewno trafi do mojego ogrodu :tan
Bardzo mis ie podoba jak zaaranżowałaś swój kawałek świata ;:168
Miłego dnia i czekam na nowe wiosenne życie ;:138
Buziaki!!
marzenia się spełniają! Dana
cozapiachy
50p
50p
Od: 27 lip 2012, o 12:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ogród bez śniegu Mirko toż to pełnia szczęścia. Też mi się marzy ziemia między palcami:) Ale u mnie w niedzielę było jeszcze śniegu po kolana :(
Pozdrawiam :) Barbara
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam koleżanki :wit Niewiele robiłam dzisiaj,pada deszcz i mąż pogonił mnie do domu ;:224 Takiemu wyposzczonemu ogrodnikowi to i rozsądku czasem brakuje :uszy Zdjęć murku jeszcze nie ma ,bo nie uporządkowałam jeszcze rabat.Jest więc czas,żeby zobaczyć jak inni rozpoczynają sezon :D
Misiu,a mi pomidorki w ogóle nie wzeszły ;:185 Podobno w gruncie same się wysiewają,ale u mnie będzie zorane :roll: no zobaczymy.
Witaj Dana ,miło mi cię gościć :D Mój ogród wymaga jeszcze dużo pracy,przybyło rabat,trawniki to w większości ścieżki,ale takie leżaki jakie widziałam u ciebie muszą znależć miejsce :D
Basiu kiedy założysz wątek:D ?Chciałabym zobaczyć te piachy :lol: I co na nich wyczyniasz ;:108 Od niedzieli upłynęło kilka dni,więc i u Ciebie bezśnieżnie zupełnie albo śladowo ;:333
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Jak miło przeczytać że Mirko zaczęłaś już sezon :) Ja jeszcze chwilę muszę się wstrzymać (zdrowie). Coś czuję że wkrótce na gwałt trzeba będzie nadganiać teraz z niektórymi pracami, oby nie przedobrzyć.
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Mireczko gdzieś Cię zgubiłam w gąszczu wątków ale najważniejsze że jesteś :tan u mnie jeszcze też śnieg zalega ale już widać go coraz mniej i roślinki pięknie się wyłaniają tylko ciągle brakuje ;:3
pozdrawiam ;:136
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Oj tak.....inne życie......masz rację Miruś. ;:108
Zaraz weselej i aż chce się żyć.
A gdzie relacja z budowy ? :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No przecież nie pokażę bałaganu ;:113 Myślałam,że dokończę dzisiaj rabatę ,ale deszcz mi przeszkodził :roll: Muszę nawieść tam ziemi bo ja murkami urozmaicam ogród,tzn.teren jest lekko pochyły i aż prosi się,żeby to wykorzystać.To będzie rabata z cieniolubnymi.
Witaj Bożenko i zapraszam.Słońca rzeczywiście mało,mimo iż ciepło,te dni są takie ponure.A u ciebie przy lesie śnieg poleży trochę dłużej ;:131
Olu,żadne gwałty nie są dobre ;:306 Jest takie powiedzenie,że "roboty się nie przerobi",tym bardziej w ogrodzie!Wiecznie jest coś do zrobienia i lepiej mieć wzgląd na swoje zdrowie.A bardzo łatwo się zapomnieć.Mnie dzisiaj mąż pogonił...Deszcz padał a ja jeszcze to,jeszcze ten chwaścik,jeszcze wygrabię a kurtka i czapka mokre ;:224
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zmęczona ,ale zadowolona zakończyłam ogrodowy dzień :D Pokażę jednak murek z rabatą w takim stanie jakim jest,bo nie wiadomo kiedy to skończę.Dzisiaj wygrabiłam wszystko,trochę wypieliłam i przygotowałam pod warzywo,ściślej mąż zaorał,ale ja szpadlem też trochę skopałam!
Obrazek
Przycięłam wierzby,nie zrobiłam zdjęcia ale mam na to dowód :wink:
Obrazek
Takim płotkiem chcę zakamuflować trochę kompostownik,w sezonie jest niewidoczny, ale teraz rzuca się w oczy ;:131 Czeka mnie oczywiście dużo zaplatania jeszcze ;:224
Denerwowały mnie takie widoki :evil:
Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A takie cieszyły :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Monotematycznie trochę,ale widziałam już pączki puszkini,pierwiosnków,przylaszczki...Seans rozpoczęty,akt po akcie będziemy oglądać :heja
Znalazłam też miejsce kamieniom,które jesienią mąż mi "sprezentował" :D

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mirko u mnie tez są takie otwory chodzę i zatykam kamieniami a wszystkie kopce tłukę...
a pierwsze kwiaty sa najcudowniejsze bo dają nam wiele radości... :)
..oj ale kamienie masz super...a murek taki też chciałam mieć... to mój eM odradzał i ja głupia posłuchałam się a cegły były...oj tam nie znał się na ogródku i już.. :)a ja posłuszna ;:306
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”