Jestem

Jejciu jakie miałam dzisiaj spanko...no nie wiem czemy ale spałąm jak zabita ....prawie do 7.30
Kawka mi sie pyka to kto tam chetny ...ja łapię w garśc i lece tymczsem rozbudzac sie na
Majke
taki sobie ten program dzisiaj...nie dla mnie...ale cóz , nie zawsze musi byc dla mnie
wczoraj u mnie nic nie padało...dzisiaj moze tez pogoda przewisi...wolałabym ,no i troche słońca ...plissss
Zrywamy kolejna karteczke w kalendarzu...
i do wiosenki pozostaje nam tylko....45 dni
Marysiu szkoda ze musisz płacic za to cięcie...to takie wyrzucone pieniądze nie....ja mam przyjaciele ,co jak mi trzeba to podskoczy z piła rach ciach i po robocie ....moze jakis sasiad fajny sie znajdzie

dzisiaj było o pielegnowaniu starych jakbłoni w
Majce....Dzisiaj u mnie powtórka z wczoraj jak na razie...mam nadzieje na słoneczko ...no zobaczymy
Loki zalatany jesteś....ale fajnie jak wpadniesz

Te Twoje narcyzy poprawiły mi wczoraj humorek , skutecznie

Ciekawa jestam jak moje, w końcu dosadziłam kilka ładnych odmian i tak po cichutku czekam ....
Jula wczoraj dałam sobie na luzik...dzisiaj przy tej pogodzie jak na razie wychodzic mi sie nie chce....o no

...na dodatek własnie jakies białe niemrawo prószy.....

Chyba będę dzisiaj sie byczyc jak Wy z Juniorem wczoraj....i kawy mi się znowu chce....
Kasia masz dobrago męzulka

tak to sie wszystko bardziej chce robic jak razem

U Adriana niektóre ceny wywindowane to fakt.....ale cóz poradzisz...on ma w wiekszosci licencjonowane rosliny....pewnie dlatego,pocieszajace jest to ,,ze dostaniesz super sadzonki

Curry i za mna chodzi, czuje juz jego oddech na plecach
Jadziu u mnie pogoda tak jak u Ciebie, cieszy mnie to,ze przewisiało wczoraj bez deszczu...teraz sniezek malutki pruszy :/ Kapusniaczek to musisz isc spróbowac u Kasi, u mnie grochóweczka jak chcesz z wczoraj....pycha

No widzisz jak gadamy...pogoda taka ze co zrobisz...nic sie nie chce , na forum trzeba odskocznię sobie znależć...matko jak ja sie ciesze ,ze jesteście
Aga koleuski rokoko takie falbaniaste...cudne ,pamiętam jak polowałm nate nasinka i nigdzie nie mogłam znależć...one super wschodza pamietam jak JOla Pamelka siała i miała mase tych roslinek, więc na pewno sie udadzą !