Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Sławku witaj :wit Kosmoska nie obrabiałam ...bo ja cienki Bolek jestem w te klocki...u mnie wszystko sote :wink:
Pati a widzisz...a moja mama zawsze siała cynie ,potem pikowała i rosły super byczki, no ale do gruntu tez mozna ...jaśniste ;:108
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Keetee pisze:Sławku witaj :wit Kosmoska nie obrabiałam ...bo ja cienki Bolek jestem w te klocki...u mnie wszystko sote :wink:
Pati a widzisz...a moja mama zawsze siała cynie ,potem pikowała i rosły super byczki, no ale do gruntu tez mozna ...jaśniste ;:108
tzn, znowu mi skrót myślowy wyszedł: sieję na parapetach, ale dopiero w marcu, bo one, przynajmniej u mnie, w domu dorastają do pewnej, niewielkiej wysokości, po czym stopują i dopiero w gruncie dostają kopa...więc jak wysieję w marcu, to ten okres stopowania ograniczam...jednego roku siałam na początku lutego i i tak od kwietnia do maja i wysadzenia (wtedy jeszcze na balkon) nic nie urosły...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Spadam na razie ogarnac chałupke...do napisania kochani ;:3
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Dorotko!
Witam pochmurnie i szaro... też chcę słońca!
Niepotrzebnie tu wchodziłam, teraz mnie świerzbi by zajrzeć do Adriana... a co tam, idę ;:173
Robisz dziś curry? Moje już pyrka na kuchni :)
Dobrej soboty!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agunia no i u mnie ciagle szaro i szaro.... :roll: Nie dygaj, idz do Adriana...ja sie ciesze z tych drobiażdzków...w ta pogode przyda sie taki rozweselacz ;:108
Nie robie dzisiaj Curry bo tego mleczka nie kupiłam....nie chce mi sie jeszcze w wielki świat wychodzic, moze jutro zrobię :roll: dzisiaj uz zrobiłam grochówe i udka i skrzydełka sie maceruja...upieke z ćwiarteczkami ziemniaczków....i machne suróweczke i szlus :wink: Odpoczywaj i sarunie przyłap ;:303 koniecznie...takiego serduszka to mało i mało ;:173
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorociu, bo cięcie będzie przez najętego człowieka, nie mam w domu chętnych ;:185 Mój M coś tam próbował ale to musi być porządne cięcie czyli praca fizyczna dla młodego.
Dziewczyny wyczytałam wczoraj, że gazanie to luty marzec trzeba siać.... Ja dostałam nasionka i pierwszy raz będę siała - raczej w lutym żeby wcześniej zakwitły :lol:
Aura bez zmian do niczego !
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No to trochę wątku niestety musiałem przegapić ? nie jestem w stanie nadgonić ponad dwudziestu nowych podstron...

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Hektolitry kawy sie u mnie dzisiaj leja a i tak spac bym poszla :wink: Tez nie wychodze dzisiaj z chalupki, bo popaduje troche a wieje przeokropnie. Wyslalam M. na zakupy i zeby mi autko zatankowal i nie robie nic - wczoraj wylizalam chalupke, to dzisiaj sie z Juniorem lenimy na maksa.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Jule, Doris - u Was to przynajmniej chałupki już wylizane, a mnie to jeszcze czeka...ale M zadeklarował, że pomoże, więc może nie będzie tak źle :uszy Na obiadek zmontowałem kapuśniaczek ale tym curry to kusicie, oj kusicie.... ;:224
Do Adriana znowu poszłam, a jakże, ale te ostróżki za 20 zł to przegięcie...kupię u nas taniej ;:224
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Pogoda sie trochę popsuła .Wieczorem było zimno brrrr ale nie padało .Kapuśniaczek owszem też bym skonsumowała :;230 nawet teraz. Dorcia u Ciebie to trzeba dziennie po parę stron nadrabiać
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ja też z wysiewami czekam do połowy lutego.... jedynie papryczka już wysiana, ale ona długo wschodzi, więc ma pierwszeństwo :D Teraz poszukuję nasion koleusków rococo...... to jedyne roślinki ozdobne jakie będę siała....
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem ;:138 Jejciu jakie miałam dzisiaj spanko...no nie wiem czemy ale spałąm jak zabita ....prawie do 7.30 :roll:
Kawka mi sie pyka to kto tam chetny ...ja łapię w garśc i lece tymczsem rozbudzac sie na Majke ;:304

taki sobie ten program dzisiaj...nie dla mnie...ale cóz , nie zawsze musi byc dla mnie :)

wczoraj u mnie nic nie padało...dzisiaj moze tez pogoda przewisi...wolałabym ,no i troche słońca ...plissss ;:173
Zrywamy kolejna karteczke w kalendarzu...i do wiosenki pozostaje nam tylko....45 dni ;:31

Marysiu szkoda ze musisz płacic za to cięcie...to takie wyrzucone pieniądze nie....ja mam przyjaciele ,co jak mi trzeba to podskoczy z piła rach ciach i po robocie ....moze jakis sasiad fajny sie znajdzie :?: dzisiaj było o pielegnowaniu starych jakbłoni w Majce....Dzisiaj u mnie powtórka z wczoraj jak na razie...mam nadzieje na słoneczko ...no zobaczymy :uszy
Loki zalatany jesteś....ale fajnie jak wpadniesz :) Te Twoje narcyzy poprawiły mi wczoraj humorek , skutecznie ;:108 Ciekawa jestam jak moje, w końcu dosadziłam kilka ładnych odmian i tak po cichutku czekam .... ;:65
Jula wczoraj dałam sobie na luzik...dzisiaj przy tej pogodzie jak na razie wychodzic mi sie nie chce....o no ;:222 ...na dodatek własnie jakies białe niemrawo prószy..... ;:219 Chyba będę dzisiaj sie byczyc jak Wy z Juniorem wczoraj....i kawy mi się znowu chce.... ;:304
Kasia masz dobrago męzulka :wink: tak to sie wszystko bardziej chce robic jak razem ;:108 U Adriana niektóre ceny wywindowane to fakt.....ale cóz poradzisz...on ma w wiekszosci licencjonowane rosliny....pewnie dlatego,pocieszajace jest to ,,ze dostaniesz super sadzonki :) Curry i za mna chodzi, czuje juz jego oddech na plecach ;:306
Jadziu u mnie pogoda tak jak u Ciebie, cieszy mnie to,ze przewisiało wczoraj bez deszczu...teraz sniezek malutki pruszy :/ Kapusniaczek to musisz isc spróbowac u Kasi, u mnie grochóweczka jak chcesz z wczoraj....pycha :) No widzisz jak gadamy...pogoda taka ze co zrobisz...nic sie nie chce , na forum trzeba odskocznię sobie znależć...matko jak ja sie ciesze ,ze jesteście ;:4
Aga koleuski rokoko takie falbaniaste...cudne ,pamiętam jak polowałm nate nasinka i nigdzie nie mogłam znależć...one super wschodza pamietam jak JOla Pamelka siała i miała mase tych roslinek, więc na pewno sie udadzą !

Obrazek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko ,byłam wczoraj na działce ,na szczęście olchy nie rozwaliły mi ogrodzenia ale inne sie połamały ,fotki wkleję potem ,miłej niedzielki.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effcia hejka ;:4 Mi sie jakos nie chce wyłazic na razie ...ale jak siebie znam ...to kilka spojrzń przez okno i wyleze poszukać znowu czegos ;:24 Ciesze sie ,ze prognozy u mnie nie trafione i nie padało ...wcale ;:224 Bo tak to by zupełnie była załamka :roll:
Miłej niedzielki :wink: Co tam dzisiaj pitrasisz dobrego :uszy
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadam na drugą kawkę :wit U nas też buro, wczoraj zacinał śnieg z deszczem dziś przymrozek na trawie, mam nadzieję, że to wszystko co już wzeszło, przeżyje... też bym nigdzie nie wychodziła, ale mamy bardzo zaległą wizytę u wujostwa do odrobienie..no ale to tylko myk do auta i z auta od biedy nawet w piżamie :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”