Moja młoda działeczka - aanula cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Fakt a masz tam taki sympatyczny sklep na tych Dziesięcinach ,a jakie tam były śliczne kamienie. :shock: (no może to o inny chodzi :lol: )
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Becia pisze:
Raczek pisze:.Mają być tańsze cebulki w Biedronce.
Już są od czwartku cebulki za 2,99:mam tulipany, szafirki, narcyzy, krokusy i hiacenty rózne kolory. Miały być za tydzień...
Właśnie przyjechałam od rodziców i przeglądam ogrody.
Dzięki Becia za informacje o cebulkach w Biedronce.
Muszę jutro rano pójść po cebulki.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu :P .
Zakupy zrobiłaś super. Krokusy to obydwie kupiłyśmy takie same :D , bardzo mi się podobają. Ja co roku mówię że już więcej nic nie kupię i co roku idąc gdzieś na miasto to koło mnie wyrastają sklepy ogrodnicze :;230 ;:223 .
Twoje wrzosy są śliczne i takie dorodnę :D .
Pozdrawiam.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lady-r pisze:Fakt a masz tam taki sympatyczny sklep na tych Dziesięcinach ,a jakie tam były śliczne kamienie. :shock: (no może to o inny chodzi :lol: )
Aniu :D a to mnie zaskoczyłaś :shock: znasz Białystok...?? :D Faktycznie koło mojej działki, na Dziesięcinach jest duży sklep ogrodniczy i często tam robię zakupy :D kamienie też tam kupiłam... :lol: ale cebulki nie były tam kupowane ... znasz może sklep na ul. Pod Krzywą /dawna Szenwalda/ ?? Tam właśnie kupiłam cebulki ... to koło mojego miejsca zamieszkania :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rozrosła mi się trzmielina 8) i nie tylko trzmielina :D chętnie podzielę się /wymienię/ nadmiarem moich roślinek ...

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jolciajci pisze:Witaj Aniu :P .
Zakupy zrobiłaś super. Krokusy to obydwie kupiłyśmy takie same :D , bardzo mi się podobają. Ja co roku mówię że już więcej nic nie kupię i co roku idąc gdzieś na miasto to koło mnie wyrastają sklepy ogrodnicze :;230 ;:223 .
Twoje wrzosy są śliczne i takie dorodnę :D .
Pozdrawiam.

Jolu ... koło domu mam sklep ogrodniczy, więc ciągle zachodzę :wink: koło działki mam sklep ogrodniczy, więc jak nie zajść :wink: a ile po drodze... 8) wejdę pooglądać a wyjdę obładowana.. :lol: :lol: :lol: ech, słów brak ... :twisted:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu znam Białystok...dość dobrze ,ale sklepy ogrodnicze tylko niektóre.Znam szkółkę bylin koło Choroszczy jak jestem w Białym to tam zaglądam.Niestety rzadko mam okazję tam bywać.Gdy mieszkałam w Białymstoku to nie miałam jeszcze ogrodu(bo na Piasta w bloku :lol: ) i nie było jeszcze tyle sklepów ogrodniczych.Wybyłam z miasta rodzinnego w wieku18 lat cóż serce nie sługa ;:105
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04

Post »

piękne roslinki prezentujesz!!co jest na 5zdjeciu????ma taki piękny zielony kolor...aż mi sie zachciało...
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lady-r pisze:Aniu znam Białystok...dość dobrze ,ale sklepy ogrodnicze tylko niektóre.Znam szkółkę bylin koło Choroszczy jak jestem w Białym to tam zaglądam.Niestety rzadko mam okazję tam bywać.Gdy mieszkałam w Białymstoku to nie miałam jeszcze ogrodu(bo na Piasta w bloku :lol: ) i nie było jeszcze tyle sklepów ogrodniczych.Wybyłam z miasta rodzinnego w wieku18 lat cóż serce nie sługa ;:105

Cieszę się baaaardzo, że mam ziomalkę na forum ;:84 W tej szkółce koło Choroszczy to kupiłam większość roślin :D zaczynałam swoja przygodę działkową właśnie od zakupów w tej szkółce :) A mieszkałyśmy rzut beretem od siebie .... na Piasta moje dzieci chodziły do przedszkola ;:172 byłam więc tam codziennie przez kilka lat :lol:

Oczywiście jak będziesz w Białymstoku to zapraszam w odwiedziny do mnie :!: :!: OBOWIĄZKOWO :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Becia pisze:piękne roslinki prezentujesz!!co jest na 5zdjeciu????ma taki piękny zielony kolor...aż mi się zachciało...
Becia :) o którą Ci chodzi roślinę ? Na 5 zdjęciu jest paproc, trzmielina i azalia... Którą Ci się zachciało...?? :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

chodziło mi o 4 zdjęcie :oops:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Becia pisze:chodziło mi o 4 zdjęcie :oops:
To jakiś rozchodnik :wink: nie wiem jaki :oops: Jeżeli bardzo go chcesz to możesz mieć :D mówisz .... masz..... ;:228
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

bardzo mi sie podoba!!!!!!!!!! ;:1
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu to ty też mieszkałaś w okolicach Piasta.?
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Becia pisze:bardzo mi się podoba!!!!!!!!!! ;:1
Becia :D co jeszcze potrzebujesz z tych roślin, które mam do wysłania? Możemy się dogadać ... pisz na PW :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”