Skromne roślinki deissy

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Saraaa

Post »

Piękności :D 2 kwietniki to będzie trafiony pomysł :P
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Trafiony i konieczny :lol:
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj próbowałam uchwycić listek mojej hoi ale niestety słabo mi poszło.później postaram się zrobić ładniejsze
Obrazek
A dzisiaj wstałam patrze a za oknem.... proszę
Obrazek
Zima u mnie na całego.
Pozdrawiam cieplutko :lol:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U Ciebie to jeszcze nic :) U mnie to już dzieci bałwany robią i do szkoły na sankach jeżdżą :shock:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Oj zimą powiało! U mnie jeszcze jesień :D:D:D:D:D:D Hoja listeczek rozwija.. :)
To ja typ niepokorny :)
Saraaa

Post »

Hoja śliczniutka :P
A zima równie piękna. U mnie śniegu jest 2 razy tyle :P
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Listeczek na hojce śliczniutki :D A ze śniegiem to dosłownie szok, wczoraj kładłam się spoć było całkiem czarno, a dziś jak się obudziłam to tyle śniegu, że aż tuje ,cyprysy i cisy powyginane w pół :shock:
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I zima dziewczyny.......Byle do wiosny :D
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

deissy pisze:Zgadzam się z Wami jak najbardziej.Coś wspaniałego kiedy widzę jak puszczają korzonki,jak właśnie dziś zauważyłam u Niecierpka od Kasi.Pozdrawiam cieplutko
Ja też uwielbiam to zjawisko :D A potem ten rozwój roślinki- coś pięknego. A jaka dumna wtedy jestem.
Fajnie że niecierpek puścił korzonki. Ja swoje już wczoraj posadziłam. Były scinane w tym czasie co szczepeczki dla Ciebie. Więc widzę że dobrze mu u Ciebie :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu ciesze się że tak mówisz,staram się moich zielonych rozpieszczać :lol: .Niecierpki dwa jeszcze w wodzie maja takie malutkie korzoneczki i jeszcze poczekam.Dziś sprawiłam sobie dwa kaktusiki :) ,jakoś mnie naszło nigdy nie miałam kaktusów i jestem ciekawa czy dam rade.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Swietnie. Czyżby i w Tobie Deisunia zradzało się zamiłowanie do sukulentów? :D
Tylko pamiętaj, żeby ich teraz i przez zimę nie podlewać, no chybaże zaczną się marszczyć. I trzymaj je w możliwie chłodnym(5-12 stopni) pomieszczeniu.
Jeśli chcesz, aby zakwitły. Chyba, że to jeszcze młode okazy. Takie muszą jeszcze dojrzeć do kwitnienia.
Jestem bardzo Ciekawa tych kolczczków. Pokażesz???Proszę :)
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Saraaa

Post »

No prosze - Klaudia zaczyna z kaktusami :P Czekam na zdjęcia rzecz jasna :wink:
Ja jeszcze nigdy ich nie uprawiałam, bo zbyt kolczaste jak dla mnie :P Mój zwierzyniec zrzucając kwiatki z parapetów jeszcze by sobie krzywdę zrobił :P Ale... gdyby raz dostał takim kaktuskiem to oduczyłby się włażenia na parapet i buszowania w kwiatkach :twisted:

Pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A wiec pochwale się moimi kolczatkami,które przy przesadzaniu dały mi lekcje :lol: .Łapki mnie do teraz swędzą :D Ale jeszcze zanim wstawię fotki U mnie proszę pisać jak zawsze uwielbiam wasze wpisy i emotikonki,obrazki i cała resztę.Nic nie zmieniajcie :lol: :lol:
A teraz kaktusiki nowi mieszkańcy mojego już małego buszu :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kati-1976 pisze:Swietnie. Czyżby i w Tobie Deisunia zradzało się zamiłowanie do sukulentów? :D
Tylko pamiętaj, żeby ich teraz i przez zimę nie podlewać, no chybaże zaczną się marszczyć. I trzymaj je w możliwie chłodnym(5-12 stopni) pomieszczeniu.
Jeśli chcesz, aby zakwitły. Chyba, że to jeszcze młode okazy. Takie muszą jeszcze dojrzeć do kwitnienia.
Jestem bardzo Ciekawa tych kolczaków. Pokażesz???Proszę :)
Kasiu wydaje mi się ze są młode i nie wiem czy ten włochaty w ogóle kwitnie?.Powiem Ci że jak się naoglądałam u Was takich ślicznych ,to mnie też nabrała ochota .Po prostu inaczej na nie spojrzałam i naprawdę mi się podobają.Dziękuje za rady bardzo się przydadzą,jutro jeszcze od cioci dostane małego kaktusika bo ma mnóstwo młodych
Saro jakby może zwierzaki miały bliskie spotkanie z kaktusikami faktycznie by przeszła im ochota na harce.Ale szkoda ich łapek.To są moje pierwsze kaktusy nie licząc żywych kamieni które utopiłam tak podlewałam.Zobaczymy co z tego będzie,kupiłam tanie po 3,90 żeby w razie czego nie było mi żal.
Saraaa

Post »

Jakie duże i prężne :D z kaktusami będziesz mogła poszaleć, bo chyba nie zajmują tak dużo miejsca jak liściaste :P
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”