Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Krzysiu;byliśmy dzisiaj z żoną w Botaniku,wczoraj byliśmy u syna ,niedaleko Torunia.Całą sobotę się zbierało,aż w końcu lunęło,wkleję fotki.Dzisiaj tzn.niedziela ,trochę też popadało,akurat jak byliśmy w botaniku,było gdzie się schować.Też wkleję kilka fotek.Pozdrawiam Ryszard.Królestwo mojej synowej. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Coś z botanika Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Kasiu;dzięki za odwiedziny,dzisiaj wdepnę do Ciebie.W piątek odwiedziłem Julkę,a dzisiaj Kasia,czyli Rybnik na tapecie,wkleję Ci kilka fotek z królestwa mojej synowej.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Nowe fotki jak miło je widzieć. Szkoda że deszcz Was złapał po drodze. Człowiek czasem ma tylko wolny wekend na taki spacer a tu pogoda do kitu i nie pozwala na nic. Troszkę szkoda. Ale zdjęcia ładne. Masz tam jeszcze jakieś ukryte :?: :roll: :) Ja niestety nie byłem przez tą pogodę, przez moment lało strasznie więc zwątpiłem. :?
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;chyba siedzisz przed kompem,zdjęcia mam,wkleję jeszcze parę z botanika.Pozdrawiam Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Świetne połączenie Zoo i botanika, zdjęcia fajne, ten cis jest ogromny :)
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

witaj Ryszardzie bardzo dziękuję za ciepłe słowa,na razie musimy skończyć altane a potem zajmiemy się resztą ja tylko muszę poprawić skalniak ,ja teraz mam dużo innej roboty ,że nawet na działce nie mam czasu nic robić
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Re: Moja działka

Post »

rydnor pisze:Obrazek
Jaka przecudna krokosmia, a ja nie umiem się dohodować tej rośliny - zawsze jak posadzę to cos jej się stanie. Napisz mi proszę jak ją uprawiasz?
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

Ryśku, byłeś u Julki, będziesz u mnie - wszystko zostanie w rodzinie. Cieszę się ogromnie i zapraszam w moje skromne progi. Jesteś bardzo mile widzianym gościem. Oglądaj wszystko spokojnie, uważnie a później przy kawie omówimy wszystkie Twoje sugestie i propozycje zmian. Pozdrawiam, Kasia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;wkleję następne zdjęcia z botanika w kolejności jak je zrobiłem.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Zosiu;będę,dzisiaj u Ciebie,wpiszę swój pobyt.
Piterek;Witam Ciebie na Forum.Pytasz o krokosmię,z tego co wiem,bo prowadzi to moja synowa,podłoże jest gliniaste pod każdą roślinkę dodaje ziemi ogrodniczej,a wszystko to jest okryte 10cm.warstwą ściętej trawy.Wszystko co wiem.Spytam synową, czy robiła jakieś specjalne zabiegi.
Kasiu;Przepraszam,wczoraj nie mogłem być u Ciebie.Ale dzisiaj,zaraz idę jak to wpiszę. Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O widzę ładnego białego storczyka :) jakiegoś ptaka masz z ptaszarni zrobionego oprócz tego bażanta na początku :?:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Piotrze;odwiedziłem Ciebie,powiem krótko,jestem pod wrażeniem Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;Piotr z Piekar sl. jest niesamowity,też go odwiedziłem.Wkleję jeszcze fotki z botanika Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27

Post »

Ryszard -ogrodka synowej mozna tylko pozazdroscic:-))) Dzięki za zyczenia wlasnego ogrodka- jak tak bedziecie mi wszyscy zyczyc tomoze sie spelni?:-))) Niedlugo jade do tesciow mieszkaja w lesie- popstrykam fotek i tez Wam pokaze jak tam pieknie:-)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No Agnieszka to czekam na fotki czekamy :lol: A Ryszard ta wieża podświetlona wygląda niesamowicie, a tukan jeszcze bardziej mi się podoba, może dlatego że bardzo lubię zwierzęta i do niech przywiązuję większą uwagę niż do architektury aczkolwiek lubię kiedy w mieście są ładne domy. :) Fotki super, aż nabrałem ochotę na robienie zdjęć. :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”