Ogród w powijakach + mamusine hektary :P

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród w powijakach + mamusine hektary :P

Post »

Kasiu! a nic to ;:168 dobrych życzeń nigdy a wiele! Miło czytać co piszesz o byłym Ministrze ;:167
Frędzel do zakochania! Chociaż my lubimy duże pieseły, małe są strasznie głośne ;:306 Dobrze mieć kogoś kogo można odesłać na wartę ogrodową :;230
Ja mam kawałeczek od domu wytwórnię (po krakowsku) baniek od paru lat. Wycieczki ciągnął na oglądanie...takie cuda u nas robią http://www.armar-ozdoby.pl/galeria.html :D
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Czołem, Katiusza!
No, popatrz, ładnych parę szczebli kształcenia przebyłam, a nigdy nikomu z rodziców nie przyszło do głowy, żeby mi w zadanym pomagać. Mało tego - to było nie do pomyślenia, żebym sama sobie nie poradziła. Mój syn też, gorzej - lepiej sam wszystko robił. Dobrze teraz mają dzieci... ;:224.
Ale czy na pewno?
U mamy po Bożemu. Rola w ostrej skibie, jak trzeba. Przy okazji mam ochotę zapytać jak tam ze stanem ryb na Bugu we Włodawie? Ubyło pięć czy przybyła jedna... ;:224.

Pozdrawiam - Jagi
PS. Pieski piękne.
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Kasiu
Muszę spytać koniecznie skąd Kobieto bierzesz emotikony. :)
Ten z cegłą ubawił mnie setnie Przez tę pogodę człowiek głupawkę ma
Prezent - mocna rzecz. ;:oj
Z jednej strony fajnie, ale nie wiem ,czy moja osobista psychika by udźwignęła taką odpowiedzialność.Pewnie bym już użyła kilka razy i pisała do Was z miejsca odosobnienia
Działka Rodzicielki wzorowa.
Widać na wschodzie moda na pietruszkę kędzierzawą, moja Babcia też miała taką zawsze. :D
Tak zimy na wschodzie srogie, pamiętam w 87 - mym minus 35 stopni .
Super pomysł z taką policją obywatelską na działkach. :lol:
Widzisz skoro inni działkowicze jeszcze nie ogacili wszystkiego nie ma co w panikę wpadać.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Piękny Frędzel i imię jakie oryginalne ;:215 . Dobrze, że udało się Wam kupić działkę w dogodnej dla Was lokalizacji ;:215 . Wczoraj zabrałam się za kopczykowanie róż ale nie skończyłam jeszcze a okrywanie włókniną wrażliwszych roślin zostawiam sobie na inny dzień bo póki co zapowiadają jeszcze temperatury na plusie. Fajny ten prezent dostałaś ;:173 , troszkę taki niebezpieczny ale jak lubisz :lol: . Lektury na zimowe wieczory też masz fajne i będziesz miała zajęcie ;:224 . Piękne te bombki , można dostać oczopląsu ;:oj . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ej no, Frędzej, zakochałam się normalnie ;:167 , , ja tam też i psiara i kociara i inne też zwierzaki, a miałam ich już trochę w swoim życiu. Zima u mamci Twej cudna, jak ja dawno śniegu prawdziwego nie widziałam, u nas to tylko sztuczny, po prawdziwy to w gróry na trza jechać ;:71 Prezentu wcześniej nie pochwaliłam, to pochwalę teraz, miała niedawno w ręce i nawet kilka strzałów było, na szkoleniu kazali ;:oj .
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

A mnie sie przypomniało moje strzelanie na przysposobieniu obronnym w liceum oraz strzelanina na parkingu oraz na ulicy jak mieszkałam za granica . Kule sypały się jak groch ok 1.5m ode mnie (ruchliwe centrum miasta). Porachunki gangów oraz ich walka z policją. Potem ataki terrorystyczne bombowe i wyłuskiwanie terrorystów z domów z helikopterm i snajperami na dachu.
Ale takie zabawki to zdecydowanie nie moja bajka :) Oj to teraz trzeba uważać aby nie nadepnąć ci na odcisk ;:306
Piekna zima u mamy! Ja zwykle taką mam w styczniu i lutym; w tym roku było sporo śniegu.
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Aloha laseczki!

Dziś miałam kolejny projekt - plakat do zrobienia :;230 W sumie zaczęło mi się to podobać ;:306

Marysiu - to cudowne jeszcze raz otrzymać życzenia czterdziestkowe ;:167 ;:168 Antonio ładnie sobie radził. Ile spraw przekrętów finansowych wypłynęło. Nie wszystkie objawiły się publicznie. Twarda ręka do oszustw ;:333 Frędzelek, jako pies potrącony życiowo także był "głośny" Ale teraz jest nauczony, że nie musi obszczekiwać wszystkiego, czego się boi ;:108

Jaguś - CZOŁEM! Obrazek I to jest pytanie..Aby czy na pewno... Pamiętam własne szkolenie podstawówkowe. Nie było tam punktów za znoszenie kilogramów zakretek plastikowych, tylko we czwartki, i jeszcze miały być POLICZONE ;:223 Jakoś to bardziej proste było :roll: Jeśili chodzi o stan ryb ;:306 - Przybyło jednego topielca, bo wędkarza wciągnął potwór - na 100% sum. :? Przyroda rządzi.

Aguś - a z tych stronek: https://yoursmiles.org/ , https://www.picgifs.com/emoticons
Tak cegła także przyprawiła mnie o dziki chichot, jak pierwszy raz ją namierzyłam Obrazek Spokojnie, to tylko ASG, ale krzywdę także można zrobić ;:209
Tak to pietruszka kędzierzawa Obrazek Mama ją zostawia, bo jak mi dziś rzekła, nawet zmrożoną w razie potrzeby do domu wezmie Obrazek
Takie zimy są PIĘKNE. Dużo śniegu, mrozu i słońca. Tęsknię za nimi co roku, jak w Bydzi mieszkam Obrazek

Ewelinko - Frędzel dostał takie imię w schronisku, i moim zdaniem jest bardzo trafione ;:306 Widzę, że z robotami działkowo - okrywającymi jesteśmy na tym samym etapie. Tylko ja mam 99% mniej dorobku do nakrycia :;230 Ale cóż począć, jak dziś w nocy +4 było ;:223 Taki prezent był moim marzeniem Obrazek

Iguś - To niezłe "przygody" miałaś za granicą. Teraz też u nich nie lepiej przez "Herzlich willkommen" makreli i idiotyczny kult multi-kulti Obrazek

Trochę Bydzi jesiennej Obrazek:

Obrazek

Nasz ze Stasiem kolejny plakat ;:172 Drzewo genealogiczne. Tylko zdjęc było mało ;:223 :

Obrazek

No i pochwalę się moim kredkowym malarstwem ;:131 Ostatnie z zamówienio-prezentów, które potem znajomi wieszają na ścianach:

Obrazek

A z ogródkowych, jak tylko karmę wysypałam, będąc ostatnio na mojej działeczce, miałam amatora dzikuska:

Obrazek

Jak widać, niezabiedzony, bo stali mieszkańcy działek karmią smaczkami ;:167

Obrazek

:wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Pamiętam wnusio też kiedyś robił takie drzewo genealogiczne, niestety fotek nie miał aż tylu, wiec poprzestał na tym co miał.Ogrodowa kicha niczym moja Zuzanka też teraz taka okrąglutka,i tej samej maści, a apetyt też jej dopisuje ;:108 Piękne arcydzieła wyszły spod Twoich paluszków .Kasiu kurcze marnujesz się w tym wojsku jak takie arcydzieła tworzysz ;:180 ;:303 U nas dalej na minusie ,ale bezśnieznie ;:174
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Hej :wit . Następny plakat ?? Niezłe tempo, Ci nauczyciele chyba nie lubią kiedy jest nudno :;230 . Fajna drzewo i w sumie zdjęć i tak macie sporo ;:215 . Konie przepiękne ;:138 . Sama w całości wykonałaś ten obraz ;:oj ?? Ja niestety nie mam ręki do żadnego malowania ;:185 . Za to mój najmłodszy brat ma talent do takich spraw ;:108 . Fakt, okrywania to Ty masz na razie nie wiele ale poczekaj, poczekaj z roku na rok będzie tego więcej :;230 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Synek pewno dumny, że dziadziunia imię nosi. ;:167 A po kim Ty taka zdolna ;:88 bo po Tobie dziecię talent dziedziczy. ;:63
Może minęłaś się z powołaniem, bo te wspólne prace domowe a zwłaszcza cudowne konie .... to artystyczne dzieło. ;:433 ;:433
Widać, co to znaczy doświadczony ogrodnik, mamusia swoje hektary, wzorowo do zimy przygotowała, aromatyczną pietruszkę na niedzielne rosołki zostawiając. ;:333 Taka zima mi się też marzy, widać że pieski ochoczo brykają. ;:oj
Trzymajcie się zdrowo, głaski dla pieska a Wam buziole posyłam. ;:97 ;:97 ;:cm ;:cm
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Ech, Katiusza, prawdziwa zdolniacha z Ciebie ;:oj.
Koń,jaki jest, każdy widzi, ale mało kto jest w stanie go tak narysować żeby choć trochę konia przypominał. A Ty, jakbyś lekcje brała u Fałata lub Kossaka.
Czapki z głów ;:180.

:wit Jagi
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Czoł(gi)em!

Melduję się z rewizytą i mam nadzieję zagościć na dłużej? Muszę jednak przyznać, że najbardziej mi się spodobały nie fotki ogrodu, a fotki z bydgoskiej fabryki bombek choinkowych? :;230 Mam na punkcie bombek (czy raczej baniek, bo ja z Krakowa pochodzę) lekkiego chyzia, podobnego jak na punkcie roślin z rodziny powojowatych czy bobowatych? Co roku muszę coś na choinkę dokupić (rok temu skończyło się to też kupowaniem nowej choinki, bo na starą już by się moje zakupy nie zmieściły)? A dzisiaj właśnie zamierzamy z małżonką choinkę nareszcie ubrać (ledwo do grudnia wyczekaliśmy)? Czeka nas coś koło pięciu godzin roboty. :;230

Pozdrawiam serdecznie!
LOKI
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Wow,
świetny wątek, wpisuję się, żeby nie zgubić.
Nowa działka jest super, masz pole do popisu.
Jak przeczytam całość, to napiszę coś więcej, ale to później :)
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

;:111 rysunek koni w ruchu super! :D Ile pokolen objęlo wasze drzewo? Mnie udało sie dotrzeć tylko do pradziadkow bo dalej to juz trzeba się wybrac do archiwum na dłużej :D
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Kasiu zdolniacho, piękne te konie ;:215 , a drzewo też kiedyś z dziećmi robiłam, ale niewiele wiadomości na temat swoich dziadków miałam, więc niwielkie to drzewo nam wyszło niestety, pozdrawiam :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”