Aloha laseczki!
Dziś miałam kolejny projekt - plakat do zrobienia

W sumie zaczęło mi się to podobać
Marysiu - to cudowne jeszcze raz otrzymać życzenia czterdziestkowe

Antonio ładnie sobie radził. Ile spraw przekrętów finansowych wypłynęło. Nie wszystkie objawiły się publicznie. Twarda ręka do oszustw

Frędzelek, jako pies potrącony życiowo także był "głośny" Ale teraz jest nauczony, że nie musi obszczekiwać wszystkiego, czego się boi
Jaguś -
CZOŁEM! 
I to jest pytanie..Aby czy na pewno... Pamiętam własne szkolenie podstawówkowe. Nie było tam punktów za znoszenie kilogramów zakretek plastikowych, tylko we czwartki, i jeszcze miały być POLICZONE

Jakoś to bardziej proste było

Jeśili chodzi o stan
ryb 
- Przybyło jednego topielca, bo wędkarza wciągnął potwór - na 100% sum.

Przyroda rządzi.
Aguś - a z tych stronek:
https://yoursmiles.org/ ,
https://www.picgifs.com/emoticons
Tak cegła także przyprawiła mnie o dziki chichot, jak pierwszy raz ją namierzyłam

Spokojnie, to tylko ASG, ale krzywdę także można zrobić

Tak to pietruszka kędzierzawa

Mama ją zostawia, bo jak mi dziś rzekła, nawet zmrożoną w razie potrzeby do domu wezmie

Takie zimy są PIĘKNE. Dużo śniegu, mrozu i słońca. Tęsknię za nimi co roku, jak w Bydzi mieszkam
Ewelinko - Frędzel dostał takie imię w schronisku, i moim zdaniem jest bardzo trafione

Widzę, że z robotami działkowo - okrywającymi jesteśmy na tym samym etapie. Tylko ja mam 99% mniej dorobku do nakrycia

Ale cóż począć, jak dziś w nocy +4 było

Taki prezent był moim marzeniem
Iguś - To niezłe "przygody" miałaś za granicą. Teraz też u nich nie lepiej przez "Herzlich willkommen" makreli i idiotyczny kult multi-kulti
Trochę Bydzi jesiennej

:
Nasz ze Stasiem kolejny plakat

Drzewo genealogiczne. Tylko zdjęc było mało

:
No i pochwalę się moim kredkowym malarstwem

Ostatnie z zamówienio-prezentów, które potem znajomi wieszają na ścianach:
A z ogródkowych, jak tylko karmę wysypałam, będąc ostatnio na mojej działeczce, miałam amatora dzikuska:
Jak widać, niezabiedzony, bo stali mieszkańcy działek karmią smaczkami