Ja też drętwieję jak ja to pomieszczę do kwietnia tym bardziej jak zacznę pikować
Moja nowa wymarzona działka cz.13
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja nowa wymarzona działka cz.13
Iwonko miły akcent z Wilnianką
Pozdrowienia dla Adasia
Ja też drętwieję jak ja to pomieszczę do kwietnia tym bardziej jak zacznę pikować
Przydałaby się ogrzewana szklarenka
Trzymam za szwagra 
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Iwonko, tym razem 13 przyniesie Ci szczęście
Trzy na trzy kobee? To masz 100% kiełkowanie
Ładnie powschodziły roślinki, teraz tylko trzeba o nie zadbać i będziesz miała cuda w ogrodzie. Jutro bedę myślami z wami a w środę trzymam kciuki, za pozytywny finał rozmów o pracę
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja jeszcze nie siałam bo jak patrzę na wasze siewki i pogodę za oknem to się boję że szybko podrosną i nie będę miała je gdzie flancować . Zawsze tak trafiałam że urosły na tyle że mogłam je przenieść do zimnej szklarni . Ale już pod koniec lutego zacznę siać ..
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Na pewno znajoma się ucieszy! Bo fajniutki prezencik dostanie! 
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, mamy podobne zmartwienia dotyczące zdrowia najbliższych.
Będzie dobrze zarówno u Ciebie i u mnie.
Nie może być inaczej. Trzymaj się, kochana.
Widzę, że działasz już na działce.
Ja tylko popatrzyłam na moją przy okazji karmienia gołębi i jestem przerażona ilością wody oraz błota.
Różane gałązki porośnięte listkami jak latem.
Jutro muszę je poobrywać, tylko kalosze muszę z domu zabrać, bo bez nich nie wejdę na rabaty.
Spokoju ducha i zdrówka życzę.
Słoneczka również. 
Będzie dobrze zarówno u Ciebie i u mnie.
Widzę, że działasz już na działce.
Spokoju ducha i zdrówka życzę.
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Witaj Iwonko , melduję się w nowym wątku , chociaż troszkę chyba zaspałam . Zazdroszczę że możesz już zaglądać do ogrodu i wysiewy parapetowe też już zrobiłaś . Ja jeszcze czekam , zacznę dopiero w marcu bo i tak zdążą urosnąć a miejsca w domu mam mało . Trzymam kciuki i ja , będzie dobrze . 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Iwonko,ja też trzymam kciuki,a roślinki na parapecie super rosną ,oj zapełni Ci się Twój ogródek,pozdrawiam 
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko o mało Cie nie zgubiłam .
Zasiewy imponujące u mnie tylko kapusta i pory M przymierza sie do wysiewu arbuzów ,a ja posiałam te co na dwór wystawiłam .Na reszte weny nie mam .
Fajnie ,że prace znalazłaś . Pozdrawiam
Zasiewy imponujące u mnie tylko kapusta i pory M przymierza sie do wysiewu arbuzów ,a ja posiałam te co na dwór wystawiłam .Na reszte weny nie mam .
Fajnie ,że prace znalazłaś . Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Witaj Iwonko
Nasionka ładnie wychodzą , ja w tym roku [posiałam tylko Paulownię , resztę będe próbowała z patyczków a jednoroczne od razu do gruntu. U mnie już wiosna , Oczar kwitnie , Bąbel wiosennie rozrabia--umieściłam filmik i jest ok
Powodzenia we wszystkim 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko też zaszalałaś z nasionkami u mnie tylko pomidory i papryka stoją na parapecie teraz wysiałam Heliotropa ciekawe kiedy wykiełkuje.Ciekawe czy u Ciebie też podlewa
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie dziewczyny kochane
Pogoda u nas strasznie mokra i wietrzna, ja dziś na rozmowie byłam, do pierwszego mam czas na zastanowienie się, moja praca polegała by na tym żeby przypilnować 13 osób, aby dobrze pracowały, no i już koleżanka mi powiedziała, ale Ty była byś ta dobra, a kto by dostawał po głowie, jak będzie zrobione nie tak jak powinno?, no kto?, ale jeszcze nie powiedziałam nie, zastanowię się, a w między czasie szukam dalej, mam wybór
Jadziu zaszalałam, a to nie wszystko jeszcze, a obiecałam sobie przecież, że tylko pomidorki i papryka, ale ja tak nie mogę
Karolka, patyczki zadołowane w piwnicy, inne w domu w doniczkach, a miałam sobie nie zastawiać mebli
, zaraz zobaczę co u Bąbelka
Alu arbuza miałam w tamtym roku ale to jakaś chyba miniaturka była, bo maleńki był i dam sobie w tym roku spokój z arbuzami, nie wyszło mi i tyle
, pracy jeszcze nie znalazłam, jeszcze szukam, teraz jeszcze mogę wybierać, bo w marcu jeszcze idę do szpitala, to i tak jeszcze nie zacznę na razie pracy
Martusiu i gdzie ja to znowu posadzę
Elu ja tak na prawdę mam do dyspozycji jeden parapet, ale robię jakieś dziwne budowle i zastawiam okno wzwyż
Lucynko mam nadzieję, szwagier już po operacji, na jutro zaplanowałam odwiedziny w szpitalu, lekarze mówią, że wszystko dobrze i tego się trzymamy, u Ciebie Lucynko też wszystko dobrze będzie, mamusia poczuje się lepiej to weźmiesz ją do siebie, sił będzie nabierała pod dobrą opieką
ja jutro planuję w drodze do szpitala zajechać na działkę, mam po drodze, chcę zawieźć kilka worków liści jeszcze, szkoda, bo przeleżały zimę i są już lekko przekompostowane, to wyrzucę na rabaty, przyda się trochę papu naturalnego roślinom
Basiu mam taka nadzieję
Janeczko, zdążysz, u nas jest troszkę wcześniej wiosna, ciepło jest od kilku dni, teraz deszczowo ale ciepło nadal, to liczę, że siewki niedługo do namiotu pójdą
Iwonko i to kradzione nasionka, nie wiedziałam czy dojrzałe, ale okazały się jak najbardziej dojrzałe z czego bardzo się cieszę
, Iwonko kciuki się przydały, wszystko dobrze
Marysiu Adaś pozdrawia również, dziękujemy
Pogoda u nas strasznie mokra i wietrzna, ja dziś na rozmowie byłam, do pierwszego mam czas na zastanowienie się, moja praca polegała by na tym żeby przypilnować 13 osób, aby dobrze pracowały, no i już koleżanka mi powiedziała, ale Ty była byś ta dobra, a kto by dostawał po głowie, jak będzie zrobione nie tak jak powinno?, no kto?, ale jeszcze nie powiedziałam nie, zastanowię się, a w między czasie szukam dalej, mam wybór
Jadziu zaszalałam, a to nie wszystko jeszcze, a obiecałam sobie przecież, że tylko pomidorki i papryka, ale ja tak nie mogę
Karolka, patyczki zadołowane w piwnicy, inne w domu w doniczkach, a miałam sobie nie zastawiać mebli
Alu arbuza miałam w tamtym roku ale to jakaś chyba miniaturka była, bo maleńki był i dam sobie w tym roku spokój z arbuzami, nie wyszło mi i tyle
Martusiu i gdzie ja to znowu posadzę
Elu ja tak na prawdę mam do dyspozycji jeden parapet, ale robię jakieś dziwne budowle i zastawiam okno wzwyż
Lucynko mam nadzieję, szwagier już po operacji, na jutro zaplanowałam odwiedziny w szpitalu, lekarze mówią, że wszystko dobrze i tego się trzymamy, u Ciebie Lucynko też wszystko dobrze będzie, mamusia poczuje się lepiej to weźmiesz ją do siebie, sił będzie nabierała pod dobrą opieką
Basiu mam taka nadzieję
Janeczko, zdążysz, u nas jest troszkę wcześniej wiosna, ciepło jest od kilku dni, teraz deszczowo ale ciepło nadal, to liczę, że siewki niedługo do namiotu pójdą
Iwonko i to kradzione nasionka, nie wiedziałam czy dojrzałe, ale okazały się jak najbardziej dojrzałe z czego bardzo się cieszę
Marysiu Adaś pozdrawia również, dziękujemy
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Iwonko, znowu masz zagwozdkę, ale tym razem raczej sympatyczną.
Myśl, kobieto, myśl z pozytywnym efektem i oczywiście jak najlepszym dla Ciebie.
Moja działka ciągle tonie w mazi błotnej,
żadne cebulowe jeszcze nosków nie pokazują,
wiosna nieprędko zawita. 
Moja działka ciągle tonie w mazi błotnej,
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Gdzie wstawiłaś filmik? 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu na FB
Nie wiem czy tu mogę, najwyżej usuną
https://www.youtube.com/watch?v=-RCwPnD ... ture=share
Nie wiem czy tu mogę, najwyżej usuną
https://www.youtube.com/watch?v=-RCwPnD ... ture=share