Moja nowa wymarzona działka cz.13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja nowa wymarzona działka cz.13

Post »

Iwonko miły akcent z Wilnianką ;:167 Pozdrowienia dla Adasia ;:168
Ja też drętwieję jak ja to pomieszczę do kwietnia tym bardziej jak zacznę pikować ;:oj Przydałaby się ogrzewana szklarenka :wink: Trzymam za szwagra ;:215
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Iwonko, tym razem 13 przyniesie Ci szczęście ;:108 Trzy na trzy kobee? To masz 100% kiełkowanie ;:138 Ładnie powschodziły roślinki, teraz tylko trzeba o nie zadbać i będziesz miała cuda w ogrodzie. Jutro bedę myślami z wami a w środę trzymam kciuki, za pozytywny finał rozmów o pracę
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja jeszcze nie siałam bo jak patrzę na wasze siewki i pogodę za oknem to się boję że szybko podrosną i nie będę miała je gdzie flancować . Zawsze tak trafiałam że urosły na tyle że mogłam je przenieść do zimnej szklarni . Ale już pod koniec lutego zacznę siać ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Na pewno znajoma się ucieszy! Bo fajniutki prezencik dostanie! :tan
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, mamy podobne zmartwienia dotyczące zdrowia najbliższych. ;:108
Będzie dobrze zarówno u Ciebie i u mnie. ;:333 Nie może być inaczej. Trzymaj się, kochana. ;:167

Widzę, że działasz już na działce. ;:63 Ja tylko popatrzyłam na moją przy okazji karmienia gołębi i jestem przerażona ilością wody oraz błota. ;:202 Różane gałązki porośnięte listkami jak latem. :shock: Jutro muszę je poobrywać, tylko kalosze muszę z domu zabrać, bo bez nich nie wejdę na rabaty. ;:223

Spokoju ducha i zdrówka życzę. ;:167 Słoneczka również. ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Witaj Iwonko , melduję się w nowym wątku , chociaż troszkę chyba zaspałam . Zazdroszczę że możesz już zaglądać do ogrodu i wysiewy parapetowe też już zrobiłaś . Ja jeszcze czekam , zacznę dopiero w marcu bo i tak zdążą urosnąć a miejsca w domu mam mało . Trzymam kciuki i ja , będzie dobrze . ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,ja też trzymam kciuki,a roślinki na parapecie super rosną ,oj zapełni Ci się Twój ogródek,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Iwonko o mało Cie nie zgubiłam .
Zasiewy imponujące u mnie tylko kapusta i pory M przymierza sie do wysiewu arbuzów ,a ja posiałam te co na dwór wystawiłam .Na reszte weny nie mam .
Fajnie ,że prace znalazłaś . Pozdrawiam ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Witaj Iwonko :lol: Nasionka ładnie wychodzą , ja w tym roku [posiałam tylko Paulownię , resztę będe próbowała z patyczków a jednoroczne od razu do gruntu. U mnie już wiosna , Oczar kwitnie , Bąbel wiosennie rozrabia--umieściłam filmik i jest ok :) Powodzenia we wszystkim ;:215
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko też zaszalałaś z nasionkami u mnie tylko pomidory i papryka stoją na parapecie teraz wysiałam Heliotropa ciekawe kiedy wykiełkuje.Ciekawe czy u Ciebie też podlewa
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane :wit
Pogoda u nas strasznie mokra i wietrzna, ja dziś na rozmowie byłam, do pierwszego mam czas na zastanowienie się, moja praca polegała by na tym żeby przypilnować 13 osób, aby dobrze pracowały, no i już koleżanka mi powiedziała, ale Ty była byś ta dobra, a kto by dostawał po głowie, jak będzie zrobione nie tak jak powinno?, no kto?, ale jeszcze nie powiedziałam nie, zastanowię się, a w między czasie szukam dalej, mam wybór :D
Jadziu zaszalałam, a to nie wszystko jeszcze, a obiecałam sobie przecież, że tylko pomidorki i papryka, ale ja tak nie mogę ;:306
Karolka, patyczki zadołowane w piwnicy, inne w domu w doniczkach, a miałam sobie nie zastawiać mebli ;:306 , zaraz zobaczę co u Bąbelka :wit
Alu arbuza miałam w tamtym roku ale to jakaś chyba miniaturka była, bo maleńki był i dam sobie w tym roku spokój z arbuzami, nie wyszło mi i tyle ;:185 , pracy jeszcze nie znalazłam, jeszcze szukam, teraz jeszcze mogę wybierać, bo w marcu jeszcze idę do szpitala, to i tak jeszcze nie zacznę na razie pracy ;:108
Martusiu i gdzie ja to znowu posadzę ;:306
Elu ja tak na prawdę mam do dyspozycji jeden parapet, ale robię jakieś dziwne budowle i zastawiam okno wzwyż ;:oj
Lucynko mam nadzieję, szwagier już po operacji, na jutro zaplanowałam odwiedziny w szpitalu, lekarze mówią, że wszystko dobrze i tego się trzymamy, u Ciebie Lucynko też wszystko dobrze będzie, mamusia poczuje się lepiej to weźmiesz ją do siebie, sił będzie nabierała pod dobrą opieką ;:196 ja jutro planuję w drodze do szpitala zajechać na działkę, mam po drodze, chcę zawieźć kilka worków liści jeszcze, szkoda, bo przeleżały zimę i są już lekko przekompostowane, to wyrzucę na rabaty, przyda się trochę papu naturalnego roślinom ;:108
Basiu mam taka nadzieję ;:108
Janeczko, zdążysz, u nas jest troszkę wcześniej wiosna, ciepło jest od kilku dni, teraz deszczowo ale ciepło nadal, to liczę, że siewki niedługo do namiotu pójdą ;:108
Iwonko i to kradzione nasionka, nie wiedziałam czy dojrzałe, ale okazały się jak najbardziej dojrzałe z czego bardzo się cieszę ;:138 , Iwonko kciuki się przydały, wszystko dobrze ;:196
Marysiu Adaś pozdrawia również, dziękujemy ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, znowu masz zagwozdkę, ale tym razem raczej sympatyczną. ;:108 Myśl, kobieto, myśl z pozytywnym efektem i oczywiście jak najlepszym dla Ciebie. ;:303
Moja działka ciągle tonie w mazi błotnej, ;:222 żadne cebulowe jeszcze nosków nie pokazują, ;:185 wiosna nieprędko zawita. ;:174
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Melduje się kochana ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Gdzie wstawiłaś filmik? ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042