Witam serdecznie, zaczytałam się w nasionach więc pewnie zaraz zacznę składać szklarenki no może pierwszą

Rozplanuję w czasie tak żeby w lutym wystartować
Amelciu jak miło! że po przerwie zawitałaś na FO i wskoczyłaś na podium w moim wątku !
Kasiu to sklep firmowy i skupuje nasiona już w jesieni dlatego jest najwcześniej gotowy!
Alu nie tylko na pierwszej stronie ale i na pudle stoisz
Justynko ale nie wykluczone, że za rok będziesz siać i sadzić w nowym ogrodzie. Nasionka zarezerwuję dla Ciebie
Malvy poczytaj wątki pomidorowe tam jest skarbnica wiedzy niesamowita! Jeżeli coś wybierzesz to nie wykluczone że u mnie te nasiona są i służę, bo po co kupować paczkę

Nie zamówiłam fasoli tylko bób i część dla kolegi za oceanem

Biegnij za nami
Małgosiu przepraszam jak weszłam tak mi pokazało dostawa darmowa, ale po zamówieniu okazało się, że dostawa do sklepu, a do domu niestety już kosztuje

Parę jednorocznych mnie zauroczyło i zamawiam a astry Marta wyjasniła dlaczego mi nie wschodzą, ale mam nasiona i jeszcze raz spróbuję
Iwonko jak się uda to masz u mnie duże piwo w Krakowie, albo jak dojadę na północ

Tarczniki i wełnowce wykończyły mi wiele kwiatków domowych i straciłam do nich serce, więc ...
Kasiu to mnie cieszy że trafiłam z podłożem

Pytałaś czy chcę nasiona Mymysteryy ...tak proszę i chętnie podzielę się moimi nowościami. Pozostałe trzy oprócz Delizii też są ciekawe
Irenko dziękuję! ale chcę wspomóc firmę, żeby nie zbankrutowała ...nigdy! Mój M zawsze tak mówi do naszych znajomych...moja żona da każdemu kupcowi zarobić i racja taka mam filozofię życia

i od Ciebie coś wzięłam
Aniu wiem kochana, że z czasem krucho i dlatego dziękuję że mnie i nam towarzyszysz

Niestety i u mnie temperatura na plusie i mam nadzieję, że śnieg nie stopi się tylko okryje to co ja zaniedbałam. Jak się znosi nasiona to wiosną pachnie
Bożenko nawet gomfrenę kupiłam, ale niech spróbuje nie wykiełkować...
Małgosiu miałyśmy się spotkać, ale wiesz po tych torebkach najlepiej przebiera się palcami w pojedynkę

Może innym razem spotkamy się w tej świątyni! Jest jeszcze jeden dobrze zaopatrzony w nasiona sklep, taki mały pawilonik na placu na Balickiej ...tam dopiero się w głowie kręci, bo są wszystkie firmy. Cieszę sie z wyboru podłoża ale i z perlitu, bo Anglicy ciągle z tym perlitem, a ja go nigdzie nie mogłam kupić.
Jadziu papryki sieję od dwóch lat i praktycznie jem tylko przez siebie wyhodowane. Bardzo przypadła mi ta pomidorowa, ale miałam tylko nasiona wydłubane więc sobie kupiłam oryginalne
Ewciu telepatia? ???

Już się cieszę z podłoża, bo po zamknięciu dotychczasowego źródła ziemi w workach będę tam kupować. Takie tańsze podłoża kupuję do rozluźnienia mojej gliny. Dziękuję za opinię i Pozdrawiam
Misiu mimo wszystko udało Cię się

to teraz odpocznij po całym dniu!
Tereniu dosypie, bo w prognozach widziałam 4 dni opadów, ważne tylko żeby nie stopniało bo śnieg bałwaniasty
Początek zrobiłam, ale jak się znam to nie koniec. Pozdrawiam cieplutko
Iwonko i chyba humor Ci się poprawił to dobrze

Popatrz a tak się zapierałam przed Twoją ofertą ale 3 czy 4 też wylądowały w koszyku, tylko wybierałam po nazwach a nie po zaletach.