O widzę sporo znajomych ników. Witajcie kochani!!
beacia0088-Beatko;leszczyna-Krysiu ; PEPSI-Małgosiu ; Tulap-Mateuszu ; sweetdaisy-Zuziu; slotys-Małgosiu ;Marzena77-Marzenko ; cyganka77-Asiu ,juni-Beatko 
Z wiosna trochę więcej werwy jest w człowieku.dłuższy dzień, kolory ,rośliny, kwiaty, nawet listki, które pozytywnie wpływają na człowieka.
Pomimo,że mam dużo rzeczy do tyłu, nie ogarniam na bieżąco.Pracuję .I praktycznie jestem dopiero późnym popołudniem w domciu.Czasem wieczorem.
To pomału i tak jakoś to wszystko idzie do przodu.
Cieszę się tym co mam,.Moja córcia była teraz 2 tygodnie w domciu, z rodziną . Od listopada dopiero była i drugi raz od czerwca jak wyjechała do Anglii.
Radosny to był czas.Wszystko inne , nawet ogrody poszły na boczny tor.
A teraz zostały znowu tęsknoty, pisanie, rozmowy .I tyle.Nie wiem czy w wakacje się zobaczymy,czy jak wspomniała dopiero na drugie święta (Boże Narodzenie)
Trudne to,Ale cóż takie to już życie rodzica.
Teraz dobrze,że jest ogród, choć zielsko tam , nie robione rabaty, dużo jeszcze do posadzenia. ale małymi kroczkami,myślę,że będzie się zmieniało.
Zdjątka z nowego ogrodu będą, będą.
Kilka jest w poprzednim wątku-
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=826
Za jeden zakatak wzięłam się bardziej,Przycięłam iglaczka, i skalniak tworzę
aniap56-Aniu Witam nową osóbkę w moich progach i oczywiście zapraszam częściej
Teraz dużo juz cieszy, bo z dnia na dzień coraz więcej roślin, większych, bardziej rozwiniętych, nowe kwiatuszki, nowe listki. Duzo zauważamy.I to jest wspaniałe . wszystkim się cieszyć
a jak mi w tych ogrodach wyjdzie?Hmm , okaże się
iwona0042-Iwonko Bo ja jestem, taka cichutka, grzeczniutka, to można mnie nie zauważyć
Ja już jesienią ciut z działki podzieliłam roślinek. Ale. teraz co zajadę na działkę, to będę dzieliła, przewoziła i do nowego ogrodu sadziła.Już w piątek przytachałam sporo i posadziłam do wieczora.ale tutaj jak na razie wszystko wsiąka, i nie wiele widać
Maska-Marysiu Jestem bardzo, bardzo niepocieszona ,że te nasionka mi gdzieś wcięło.A tak chciała ,o moja córka to Dagmara czyli Daga
No cóż, nie znajdę, to trudno .Bedę je podziwiać u ciebie .

moja magnolia dopiero taka