Pozdrawiam. Ania
Galeria.Dalie Anulki
- paco
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oczywiście, że kwitną do mrozów.
Ale z tych przepięknych dalii Anulki, które do tej pory nie zakwitły, to jak pisze autorka zdjęć

Ale z tych przepięknych dalii Anulki, które do tej pory nie zakwitły, to jak pisze autorka zdjęć
anulka pisze: Rozkwitły już chyba ostatnie![]()
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
-
dawid1_8_4
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 25 lip 2008, o 20:52
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANIU - brawo , piękne są Twoje dalie
Kiedy Ty to wszystko sadzisz . Jesteś niesamowitą kobietą , a Twoje ogrody doganiają urodą swoją właścicielkę .
Kiedy Ty to wszystko sadzisz . Jesteś niesamowitą kobietą , a Twoje ogrody doganiają urodą swoją właścicielkę .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
mnie też takie podobają się najbardziej, ale już nie uprawiam, w zeszłym roku z powodu ogromnej suszy (2 x dziennie podlewanie bo więdły)i potem zakazu podlewania - to zniechęciło mnie całkowicie, ale chętnie pooglądam z podziwem...piterek pisze:Przecudne odmiany, zwłaszcza te dwukolorowe i z maziajami!![]()
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko,... piękne, to mało powiedziane, są cudne
gdzie kupujesz takie ślicznotki? Ja mam dopiero jedną
Przechowywałam ją w trocinach i mimo, że też wsadzałam wcześniej do donicy, dość późno mi zakwitła, czy w tych trocinach za bardzo się przesuszyła, czy to raczej wina złego zasilania...jak myślisz?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu ja dalie przechowuję w taki sposób,ze po wyjęciu z ziemi tylko lekko obsypuję ziemię i potem zanoszę do chłodnej piwnicy ,wkładam do wiader i zasypuję suchym piaskiem .To wszystko.W marcu wsadzam do swieżej ziemi i wnoszę do domu.Poza tym nalezy wsadzac najpózniej w maju do ziemi-jak skończą się przymrozki.Potem dalie zasilam tylko Florowitem.
A to dalie ,które pokazywałam w swoim wątku ,ale tutaj tez muszę wkleic zdjęcia ,zeby był porzadek
To dalie ,które jeszcze kwitną

A to dalie ,które pokazywałam w swoim wątku ,ale tutaj tez muszę wkleic zdjęcia ,zeby był porzadek