WOJTKU.... zgadzam się, że orzech daje dużo cienia....ale jest tak usytuowany, że cień tam może być a nawet w porze popołudniowej potrzebny.....liście bardzo skórzaste ale mamy w domku ogrodnika piec kaflowy do wygrzewania plecków to tam spalimy.....a nalewka od przyszłego sezonu będzie na pewno robiona...
ROMKU....tak, koparka robi taras.......takie jego początki...następny problem to zagospodarowanie jego bo jest dość wysoki ze względu na pochyłość terenu....ale tu nie ukrywam, że liczę na forum....tyle mądrych głów pomoże rozwiązać....
ALINKO 277.....chyba byłam chora albo za dużo % użyłam, że tak się zachowałam....jeżeli to ...
BOŻENKO....

za gratulacje....a trud to się dopiero zacznie....na razie były brygady.......ale myślę, że przy pomocy najbliższych jakoś to ogarniemy....w sobotę odpalamy kominek.......będzie na pewno
BEATKO.......ja też miałam podobne uczucia dopóki nie musiałam podjąć decyzji.......dopóki wszystko było w sferze marzeń...rysowałam...planowałam...sadziłam....malowałam a jak przyszedł czas złożenia podpisu było trochę inaczej....ale jestem już na prostej...znowu marzę...maluję...
-- Śr 06 lut 2013 00:18 --
ASIU....jak miło, że zawitałaś do mnie....tak bardzo lubię u Ciebie bywać.....jak tylko zawitam w Twoje strony to Cię odszukam.....