Moja młoda działeczka - aanula cz.1
Aanula - to Ania? Ja mieszkam w Wasilkowie i mam ogródek przy domu. Zdjęć na forum jeszcze nie umieściłam, ale powoli dojrzewam do pokazania swego ogródka. A Ty gdzie masz działeczkę?
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko...działkę mam w Białymstoku na Dziesięcinach...myślę,że wiesz gdzie to jest
Przy domu też jest ogródek ale urzęduje w nim teściowa ;:10 ma swoje królestwo a ja mam swoje
Jestem bardzo ciekawa Twojego przydomowego królestwa .... pokaż swój ogródek...plissss...
Anetko... tak kolorowo miałam przez 3 lata, ale coś mnie naszło w tym roku i zmieniłam całą rabatę ;:84 Ciągle bym coś zmieniała ... nie mogę spokojnie usiedzieć... tylko już mi miejsca brakuje na nowe rośliny
Grzesiu
dzięki za 6+
uskrzydlają mnie takie oceny i dodają sił do dalszej "harówki"
którą UWIELBIAM 

Jestem bardzo ciekawa Twojego przydomowego królestwa .... pokaż swój ogródek...plissss...

Anetko... tak kolorowo miałam przez 3 lata, ale coś mnie naszło w tym roku i zmieniłam całą rabatę ;:84 Ciągle bym coś zmieniała ... nie mogę spokojnie usiedzieć... tylko już mi miejsca brakuje na nowe rośliny

Grzesiu

Aniu masz prześicznie, a kwiatów to cała gama u Ciebie i zdjecia doskonałe , będe musiała rozpracować ten swój aparat, czemu on mi takich zdjęć nie robi .Ale ja wiem bo ja po prostu
tępa jestem ,bo aparat dobrej firmy .Oj chłopa mi brakuje co ma pojecie o technice, bo mój M wychodzi z załozenia ze jak zdjecia wychodzą to wystarczy, ale jakiej jakości to juz nie ważne 

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Czy to żurawka? Jeśli tak, to czy po kwitnięciu coś z nią robisz? Obcinasz kwiaty, ucinasz liście, nie wiem zresztą co

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."