Kawałek nieba wiewióreczki
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Ja też chętnie moje nadmiary odstąpię.
A jak już autko będzie to zapraszam po roślinne nadmiary.
A jak już autko będzie to zapraszam po roślinne nadmiary.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Anetko porzeczki to kupisz albo na wiosnę, albo jesienią, teraz trudno, bo musiałyby być w pojemnikach. Przeglądaj szkółki w internecie.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu ja mam płot i on zawsze był. Rzecz w tym że mój busz się tak wylewał i zlewał na sąsiada że hm.... granice były mało widoczne od jednej strony
Za to teraz mnie bardzo lubi, bo w końcu ma jakieś miłe sąsiedstwo... a nie...
Gdzieś widziałam zdjęcia ze zlotu ... ale Was dużo tam było
Bardzo fajnie się tak spotkać. Ja jestem też na innym forum 2 lata jakoś i znam parę fajnych osób... w tym z kilkoma się widuje m.in na wystawach w Chorzowie kwiatowych oczywiście. Bardzo fajnie jest tak pogadac i się poznać z ludźmi co mają taką samą pasję
Przy tym są bardzo otwarci i serdeczni
A z jakim wyprzedzeniem się organizuje takie zloty??
Ina mnie zawsze ciągnie tam gdzie ogrody
Deszczyk chętnie przyjmę, tylko priorytet podwójny prosze.... bo się topie
Mój wujek od tego upału miał wczoraj arytmie
Ładny prezent na imieniny cioci 
Olu widziałam te nadmiary.... szok
Mario mnie zawsze bierze na coś jak nie pora
Jeszcze czereśnie.. mnie w wyobraźnie podgryzają 

Ina mnie zawsze ciągnie tam gdzie ogrody

Olu widziałam te nadmiary.... szok

Mario mnie zawsze bierze na coś jak nie pora

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No Anetko wpadłam sie przywitać .No z takiego nieładu powstał piękny ogródek .No tak teraz jeszcze widać trawę ,ale niedługo możesz mieć problem GDZIE MAM TO POSADZIĆ
.Masz fajną kolekcję tulipanów brakuje do kompletu hiacyntów i żonkili a także piwonii .No chyba ,ze nie lubisz tych kwiatków to inna sprawa .Jak już będziesz zmotoryzowana to zapraszam do zwiedzenia familokowego i nie tylko

- izabela skula
- 1000p
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
w Daglezji to jestem dwa lub trzy razy w tygodniu
, mają bardzo duży wybór nie tylko roślin, ale porzeczek to ja tam nie widziałam - ktoś tu miał na zbyciu porzeczkę pnącą, bo brałam - później pogrzebię w notesie i dam ci znac kogo możesz o porzeczkę molestowac

- Olusia
Nasz zlot w Sulejowie zaczęliśmy organizować od listopada.
Najważniejsze ustalić miejsce i czas.
Najważniejsze ustalić miejsce i czas.
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Olusia
Olek , udała Ci się ta wiewióra 

- izabela skula
- 1000p
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
Olku miłe towarzystwo jest zawsze i wszędzie mile widziane 

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Witaj Anetko,
Sam mam działkę na ROD 3ci sezon, podziwiam Twoje poczynania, pięknie to wygląda, będę zaglądał i podziwiał.
Sam mam działkę na ROD 3ci sezon, podziwiam Twoje poczynania, pięknie to wygląda, będę zaglądał i podziwiał.
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Witaj, zajrzałam do Ciebie i widzę, ze szybciutko uporałaś się z buszem pozakupowym. Pięknie jest u Ciebie. Domek rzeczywiście podobny, nawet kolorystyka zbliżona ;) U mnie nie ma jeszcze takiej pięknej toalety ;) A co masz w środku na podłodze? Mamy dylemat co tam umieścić
Będę zaglądać do Ciebie i podpatrywać te cudne kwiateczki. Pozdrawiam

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- wiewioreczka
- 500p
Bardzo mi miło że tylu gości

- wiewioreczka
- 500p
Jadziu żonkile miałam w zeszłym roku, ładnie kwitły, w tym tylko liście. Hiacynty to samo, tylko tulipany są nie zawodne. Na jesieni koniecznie dokupię. W tym roku nawet forsycja nie kwitła
Za zaproszenie bardzo dziękuję
Izabelo namierzyłaś tego kogoś od porzeczek... A propo wczoraj przekopałam jeszcze raz rabatę w poszukiwaniu lili, a nóż nie wszystkie poszły do koszyczka... i ....
Te z koszyczków ani śladu... i o nich mówiłam ostatnio, ale znalazłam wczoraj 3 luzem... Nawet kiełki mają... pochwalę się jak zakwitną i dwie mają cebulki więc będzie czym się podzielić
Mnie znów wzięło na róże mam w mieście jedną szkółkę, a tak to wszystko daleko... ale róże co prawda nie jakieś odmianowe ale bardzo ładne.. Może się jutro tam wymknę... Moje pierwsze rosliny były właśnie z Daglezji... dostałam transport i kasę na urodziny.... cała rodzina się zrzuciła...
Ale autko mnie rozmiarami ograniczało
Olu to ja jestem chętna, już się piszę na zlot
Tosiu mam kajecik... Zauważam taką prawidłowość jak zapiszę... to jakoś w niedługim czasie mam... A jak nie zapiszę.... to nie mam
Oj padał na bank by się przydał....
Aniu Oj zmiana tak.... dobrze że nie ujawniłam dokładnej relacji z pobojowieska jakie było przed
Olku bardzo miło na Twojej działeczce i masz taką fajną koleżankę na drzewku
Nie mówię, wie co dobre...
Leszczynę mam, a raczej pozostałość. Jak kupowałam... to leszczyna rosła w altanie...
Przerastała mury i takie pseudo metalowe habzie... koszmar jakiś.... a miała 4metry...
Ścięta została jako pierwsza... zaraz po zakupie. Obecnie obija, altanę mam w innym miejscu i rośnie swobodnie. Na chwile obecną będzie mieć około 2,5m. Zrobię fotkę jak będę. Mój aparat nie jest takie cudo... ma makro... ale jedno na 100 fajnie wychodzi
Remi miło mi
U Ciebie jest już pięknie, u mnie jeszcze daleka droga... i dopiero drugi sezon zaczynam...
Takiej kolekci róż to w jeden sezon nie zbiorę
Nad tym napadem na bank trzeba się coraz poważniej zastanowić... Jutro i tak muszę iść do banku
Asiu A propo ... pytałaś czym będę bloczki obsadzać żeby je ukryć.... na razie klaruje mi się w głowie zrobić ścieżki wokół altany, dojścia do bramki i wc. tylko jestem nie zdecydowana co do materiału. Czy kostką brukową czy takim białym żwirkiem/kamyczkami.... Może ktoś doradzi, co się lepiej sprawdza Wiesz... malowałam 3 razy podłogę, domek dwa razy impregnatem o kolorze tikowym. Też chciałam na początku coś dać na podłogę żeby się nie niszczyła... ale powiem Ci że dobry jest ten impregnat z Vitaronu z teflonem i spokojnie się myję to drewno i zamiata. Nie mam chodniczków ani nic takiego. Jedną mam tylko wycieraczkę przed wejście do altany. Nie mam ścieżek wokól domku i masakrycznie mi się błoto wnosi po deszczu...
Dynie ozdobne

Mieczyki a'la 2011

Hosty

Izabelo namierzyłaś tego kogoś od porzeczek... A propo wczoraj przekopałam jeszcze raz rabatę w poszukiwaniu lili, a nóż nie wszystkie poszły do koszyczka... i ....

Olu to ja jestem chętna, już się piszę na zlot

Tosiu mam kajecik... Zauważam taką prawidłowość jak zapiszę... to jakoś w niedługim czasie mam... A jak nie zapiszę.... to nie mam

Aniu Oj zmiana tak.... dobrze że nie ujawniłam dokładnej relacji z pobojowieska jakie było przed

Olku bardzo miło na Twojej działeczce i masz taką fajną koleżankę na drzewku

Remi miło mi

Asiu A propo ... pytałaś czym będę bloczki obsadzać żeby je ukryć.... na razie klaruje mi się w głowie zrobić ścieżki wokół altany, dojścia do bramki i wc. tylko jestem nie zdecydowana co do materiału. Czy kostką brukową czy takim białym żwirkiem/kamyczkami.... Może ktoś doradzi, co się lepiej sprawdza Wiesz... malowałam 3 razy podłogę, domek dwa razy impregnatem o kolorze tikowym. Też chciałam na początku coś dać na podłogę żeby się nie niszczyła... ale powiem Ci że dobry jest ten impregnat z Vitaronu z teflonem i spokojnie się myję to drewno i zamiata. Nie mam chodniczków ani nic takiego. Jedną mam tylko wycieraczkę przed wejście do altany. Nie mam ścieżek wokól domku i masakrycznie mi się błoto wnosi po deszczu...

Dynie ozdobne

Mieczyki a'la 2011

Hosty